Adidas heeft in samenwerking met Manchster United sterspeler Paul Pogba een special edition van de Adidas Ace16+ Pure Control Viper voetbalschoenen gelanceerd. Het gaat om een custom versie die speciaal ontworpen is voor de Franse speler die afgelopen seizoen voor 110 miljoen Euro overkwam van Juventus. Op de voetbalschoenen uit het Viper Pack debuteerde Pogba al afgelopen weekend in de derby tegen Manchester City. Paul Pogba is de eerste voetballer die heeft geschitterd op de opvallende veterloze Viper voetbalschoenen uit het Viper Pack. Ben je benieuwd wat anders is aan deze Paul Pogba schoenen in vergelijking met de Pure Control Viper schoenen? Check het in dit blog hieronder!

Scoor de nieuwste Adidas X16+ Pure Chaos Viper Pack voetbalschoenen in deze officiële ONLINE SHOP! 

Pual Pogba Pure Control Viper VoetbalschoenenDe bovenlaag van deze speciale Paul Pogba voetbalschoenen verschilt niet van de onlangs gelanceerde Ace16+ Pure Control Viper voetbalschoenen. Ook op deze special edition van Adidas is de slangerhuid print te zien. De print loopt door op de zoolplaat. Wat wel anders is aan de voetbalschoenen zijn de lipjes die terugkomen op de hak en rond de instap. Deze zijn niet zwart, maar rood en zijn gebaseerd op de kleuren van Manchester United. Op de lip die verticaal loopt over de hak is de belettering 'Pogback' aanwezig. 'Pogback' staat bekend als een populaire hashtag die op social media veel werd gehanteerd bij de bekendmaking van de transfer van de sterspeler naar Manchester United.

Pual Pogba Pure Control Viper Voetbalschoenen 2

Deze Pogba voetbalschoenen bevatten ook de technieken van de Ace16+ Pure Control Viper voetbalschoenen. Het verterloze bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namelijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Pual Pogba Pure Control Viper Voetbalschoenen 3

Helaas zijn deze speciale Paul Pogba voetbalschoenen niet te koop. Wil je er wel bijna net zo bijlopen als Paul Pogba? Schaf dan te gekke Adidas Ace16+ Pure Chaos Viper Pack voetbalschoenen aan voor ongeveer € 300,- in onderstaande shops. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!