16 augustus 2016

Adidas Ace16+ Primeknit Stellar Pack voetbalschoenen uitgelekt

Het design van de mogelijk nieuwe adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen uit het Stellar Pack zijn uitgelekt. Deze Primeknit voetbalschoenen lijken eind september gelanceerd te worden en worden mogelijk alleen gedragen door de beste voetballers van adidas. Het uitgelekte design voor de Ace16+ Primeknit voetbalschoenen uit het Stellar Pack is zeer opvallend. De voetbalschoenen zijn namelijk mogelijk wit, goud en zwart. Uitgelekte foto's laten een witte bovenlaag zien, waarop een goud grafisch patroon zichtbaar is. Waar dit patroon zijn inspiratie uithaalt is nog onduidelijk. Ook de zoolplaat van deze voetbalschoenen uit het Stellar Pack is hoogstwaarschijnlijk goud. Dit geldt bovendien mogelijk ook voor het adidas logo op de hak. Uitgelekte foto's later verder een zwarte enkelsok en adidas Trademark strepen zien. Meer informatie over het design hopen we binnenkort bij de lancering van het Stellar Pack te kunnen verkondigen. Wil je alvast alles weten over de materialen en technieken die adidas gebruikt voor de adidas X16+ Primeknit voetbalschoenen? Check het hieronder!

Materialen en technieken adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieuwd primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframebuitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de uitgelekte Adidas Ace 16+ Primeknit Stellar Pack voetbalschoenen.

Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas Ace 16+ Primeknit Stellar Pack Voetbalschoenen

Adidas Ace 16+ Primeknit Stellar Pack Voetbalschoenen 2

Adidas Ace 16+ Primeknit Stellar Pack Voetbalschoenen 3

Adidas Ace 16+ Primeknit Stellar Pack Voetbalschoenen 4