24 mei 2016

Adidas Ace16+ Primeknit Euro 2016 voetbalschoenen

Adidas Ace16+ Primeknit Euro2016 voetbalschoenen zijn officieel gelanceerd. Net als de onlangs gelanceerde Ace16+ Pure Control maken deze Primeknit voetbalschoenen onderdeel uit van het Mercury Pack. Sterspelers als Mesut Özil, David De Gea, Manuel Neuer en Paul Pogba dragen deze voetbalschoenen op Euro2016. Het design toont een glimmende zilveren bovenlaag. Verder tonen foto's gele details. Zo is een gele TechFit collar zichtbaar. Ook de veters van deze Primeknit voetbalschoenen zijn mgelijk geel, evenals de noppenconfiguratie. Ook zwarte details zijn aanwezig. Die komen tot uiting op de zwarte adidas Trademark strepen langs de zijkanten.

Materialen en technieken adidas Ace 16+ Primeknit Euro 2016 voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieud primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframe buitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de Adidas Ace 16+ Primeknit Euro2016 voetbalschoenen.

Adidas Ace 16+ Primeknit Euro 2016 voetbalschoenen kopen

De adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas Ace 16+ Primeknit Euro 2016 Voetbalschoenen

Adidas Ace 16+ Primeknit 3

Adidas Ace 16+ Primeknit 2