Zwarte adidas Ace16+ Primeknit Dark Space voetbalschoenen zijn gelanceerd door adidas. Zwarte voetbalschoenen zijn weer helemaal hot! De voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Dark Space Pack dat afgelopen week is gelanceerd. Het pack dat louter zwarte voetbalschoenen bevat vormt de opvolger van het Fluid Black Pack. Dit pack werd in april van dit jaar gelanceerd. De nieuwste Ace16+ Primeknit voetbalschoenen kennen een bijna volledig zwart design. Dit betekent dat niet alleen de bovenlaag zwart van kleur is. Ook de zoolplaat en enkelsok zijn volledig zwart. Enkel verschillende logo's op de zwarte voetbalschoenen zijn geel van kleur. Op de hak komt een adidas logo terug. Op de lip en binnenzool komt het Ace logo terug. Al deze logo's zijn geel van kleur. De adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelverdelers die graag de beslissende eindpass geven! James schittert wekelijks op deze voetbalshoenen. Wil je nog meer weten over deze zwarte adidas voetbalschoenen met enkelsok? Lees hieronder alle technische informatie over de Ace16+ schoenen uit het Dark Space Pack.

Materialen en technieken adidas Ace 16+ Primeknit Dark Space voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieuwd primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframebuitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen.

Zwarte adidas Ace 16+ Primeknit Dark Space voetbalschoenen kopen

De adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Dark Space Voetbalschoenen

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Dark Space Voetbalschoenen 2

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Dark Space Voetbalschoenen 3

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Dark Space Voetbalschoenen 4