10 mei 2016

Adidas Ace16 Deadly Focus 2016 voetbalschoenen

Adidas heeft de adidas Ace16 Deadly Focus voetbalschoenen gelanceerd. De adidas Ace16 Deadly Focus voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Deadly Focus Pack van adidas dat eerder uitlekte. Dit pack geldt als het laatste pack voor het Euro 2016 pack. De bovenlaag van de Ace16 Deadly Focus voebalschoenen heeft veel weg van het uiterlijk van slangenleer en is zwart en wit van kleur. Ook komt deze slangenleer-print terug op de zoolplaat en lip van de voetbalschoenen. Tevens bevat de binnenzool deze opvallende print. Ook bevat binnenzool een wit Ace logo. Bovendien wordt de binnenzool versierd met een vlag van Italië. Deze Italiaanse vlag verwijst naar zonnebrillenproducent Italia Independent. Dit bedrijf werkte samen met adidas voor het ontwerpen van de schoenen. Verder bevat het design witte adidas Trademark strepen langs de zijkanten, evenals de logo's op de hak en lip. Op de hak komt het adidas logo terug, terwijl op de lip het logo van Ace terugkomt. De veters van deze Deadly Focus voetbalschoenen zijn zwart.

Technieken en materialen adidas ACE 16 Deadly Focus voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas ACE 16.1 voetbalschoenen bestaat uit een driedelig leren honingraat achtige structuur. Dit staat bekend als het 3D CTRL/WEB. Door het 3D-schietoppervlak is je eerste touch meteen raak; de bal wordt een deel van je lichaam en je hebt alles in de hand. De synthetisch driedelige bovenlaag kent tevens een extra laagje NSG (NON STOP GRIP). Dit biedt onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. Tegelijkertijd beschermt het de schoenen die hierdoor slijtvaster en duurzamer zijn. De schoen is bovendien gemaakt met de adidas CTRL/FIT constructie die voor een nauwsluitende en comfortabele compressie fit zorgt rond de middenvoet. De onderkant van de schoenen bevat een vernieuwde zoolplaat en noppenstructuur. De ACE 16.1 kent een lichtgewicht Sprintframe buitenzool en GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem, dat voor een perfecte balans, grip en controle zorgt. De Sprintframe buitenzool werd ook gebruikt voor de populaire adidas F50 schoenen, waar hij met zijn lage profiel je voet dicht bij de grond bracht voor een optimale grip en contact. Het noppensysteem is nog steeds geschikt te gebruiken voor FG en AG en wegen slechts 193 gram. Check hieronder de foto's van de uitgelekte adidas ACE 16 Deadly Focus voetbalschoenen.

Adidas ACE 16 Deadly Focus voetbalschoenen kopen

De Adidas ACE 16 Deadly Focs voetbalschoenen zijn vanaf nu te koop voor een bedrag van € 220,-  in onderstaande shops. Check in de online stores tevens ook de tot dusver andere gelanceerde adidas ACE voetbalschoenen. Directe levering en geen verzendkosten.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas Ace 16 Deadly Focus Pack Voetbalschoenen (1)

Adidas Ace 16 Deadly Focus Pack Voetbalschoenen 4 (2)

Adidas Ace 16 Deadly Focus Pack Voetbalschoenen 2 (1)

Adidas Ace 16 Deadly Focus Pack Voetbalschoenen 3 (1)