20 januari 2017

adidas Ace Tango 17+ PureControl Turf kunstgras voetbalschoenen

Adidas heeft vanmorgen de nieuwe Ace Tango 17+ PureControl turf voetbalschoenen officieel gelanceerd. Deze voetbalschoenen komen voort uit de Blue Blast pack colorway. Deze kusntgras schoenen zijn perfect om op straat of op kunstgras mee te voetballen. Deze turf schoenen van het merk Adidas zijn in het blauw met zwart en bevatten enkele felroze details. We bespreken het design en de technieken en materialen van deze Ace Tango kunstgras voetbalschoenen direct hieronder.

Geen zin om al die informatie te lezen en wil je deze kunstgras schoenen van Adidas direct kopen? Dat kan per direct via deze SHOP!

Adidas -ace -tango -17-purecontrol -blue -blast -1

Het bovenwerk van de Adidas ACE Tango 17+ PureControl turf voetbalschoenen is aan de voorkant felblauw en aan de achterkant zwart. De schoenen bevatten geen veters en het adidas performance logo staat aan de bovenkant van de schoenen. Het adidas ACE trademark teken staat in het felroze aan de zijkanten van de schoenen. Dit geldt ook voor de drie strepen van het Duitse sportmerk. Deze staan in het zilver aan de buitenkant van de schoenen en bevatten een felroze omlijning. De achterkant van de schoenen bevatten een label met daarop de tekst: PureControl.

Dan de nieuwste technieken van deze turf voetbalschoenen! Waarom zijn deze schoenen perfect om mee te voetballen op straat of op kunstgras? De bovenkant van de schoenen zijn gemaakt van het adidas PRIMEKNIT materiaal. Dit super flexibele materiaal vormt zich naar de vorm van de voeten en ondersteund de voet perfect! Adidas heeft bovendien een speciaal vlak ter hoogte van de voorvoet aangebracht. Dit vlak zorgt voor een perfecte balaanname! Verder zijn deze TURF voetbalschoenen uitgerust met een heel dun laagje welke terug komt in de structuur van dunne puntjes over het bovenwerk van de schoenen. Dit zorgt voor een perfecte bescherming in alle weersomstandigheden, het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de schoenen geen water opnemen. Deze technologie wordt door Adidas NON STOP GRIP genoemd. De loopzool is wit en heeft ook een speciale constructie waardoor deze perfect zijn voor zowel hardcourt als voor op kunstgras. De nopjes zijn gemaakt van foam waardoor deze zorgt voor een betere demping.

Tot zover het design en het materiaal van de nieuwe ACE TANGO 17+ kunstgras voetbalschoenen! De rest zal je zelf moeten ervaren. Ze zijn direct beschikbaar voor een prijs van € 179,95 voor volwassenen. Check hier ook de adidas ACE17+ voetbalschoenen.

Scoor de nieuwe Ace Tango 17+ PureControl collectie exclusief in deze SHOP!

S82079_02_standard

S82079_41_detail