1 maart 2017

adidas ACE camouflage kunstgras voetbalschoenen

En door met CAMO stijl! Naast de voetbalschoenen voor natuurgras heeft adidas ook een speciale TURF voetbalschoen in camouflage stijl gelanceerd. Deze schoenen kunnen perfect gebruikt worden voor kunstgras en behoren tot het unieke camouflage pack dat adidas vandaag heeft gelanceerd. Wil je je tegenstander te snel af zijn en onopvallend of opvallend je tegenstander te snel af willen zijn op kunstgras. Check dan hieronder alle ins en outs over deze nieuwe camo turf voetbalschoenen van adidas. Uniek zijn ze zeker! Adidas heeft deze kicksen namelijk als limited edition gelanceerd...

Nu al enthousiast over deze nieuwe adidas ACE camouflage voetbalschoenen voor kunstgras? Check ze exclusief in deze SHOP of deze online winkel. Directe levering en gratis verzending. Wil je ze laten personaliseren? Ook geen probleem!

Adidas -camo -kunstgras -schoenen

Design adidas ACE CAMO kunstgras schoenen

Net als de nieuwe adidas ACE 17+ PURECONTROL camouflage voetbalschoenen bevatten deze kunstgras/turf voetbalschoenen een all-over camouflage print in het grijs en wit over de schoenen. De hielkap van deze kicksen is wit en bevat op de achterkant een zwart vlak met daarin het logo van adidas in het wit. Wit is ook de kleur van de veters en de drie adidas stripes op de zijkanten van de kunstgras schoenen. De schoenen worden gecompleteerd door een zwarte zool! De adidas ACE PureControl kunstgras schoenen zijn de perfecte schoenen om het spel te maken en je tegenstander voorbij te stormen. Adidas heeft dan ook overal aan gedacht om dit te bewerkstelligen! Check hieronder alle features van de adidas CAMO kunstgras voetbalschoenen!

Adidas -camo -kunstgras -ace -schoenen

Features adidas ACE camouflage kunstgras voetbalschoenen

Dan de nieuwste technieken van deze ACE turf CAMO voetbalschoenen! Waarom zijn deze schoenen perfect om mee te voetballen op straat of op kunstgras en perfect voor spelers die het spel willen maken? De bovenkant van de schoenen zijn gemaakt van het adidas ballistisch nylon. Dit super flexibele materiaal vormt zich naar de vorm van de voeten en ondersteunt de voet perfect! Bijkomstig voordeel is ook nog eens dat dit materiaal slijtvast is. De sokachtige fit van de schoenen wordt ook bewerkstelligd door de kleine enkelsok. Samen met de tong zorgt deze voor comfort en de ideale fit! Uiteraard is er ook nagedacht over het ademende vermogen van de schoenen. De schoenen bevatten namelijk kleine meshgaatjes voor een ademend vermogen en betere conditie voor je voeten. 

Adidas heeft bovendien een speciaal vlak ter hoogte van de voorvoet aangebracht. Dit vlak zorgt voor een perfecte balaanname! Verder zijn deze TURF voetbalschoenen uitgerust met een heel dun laagje welke terug komt in de structuur van dunne puntjes over het bovenwerk van de schoenen. Dit zorgt voor een perfecte bescherming in alle weersomstandigheden, het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de schoenen geen water opnemen. Deze technologie wordt door Adidas NON STOP GRIP genoemd. De loopzool is wit en heeft ook een speciale constructie waardoor deze perfect zijn voor zowel hardcourt als voor op kunstgras. De nopjes zijn gemaakt van foam waardoor deze zorgt voor een betere demping. In de middenzool is namelijk de adidas BOOST technology verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die in hardloopschoenen is verwerkt. Hoe meer energie je geeft, hoe meer je terug krijgt! 

adidas ACE camouflage kunstgras schoenen kopen

Helemaal enthousiast over deze nieuwe CAMO kunstgras voetbalschoenen van het Duitse sportmerk? De top versie scoor je voor € 130,-, terwijl je een goedkopere versie voor kinderen al vanaf € 60,- scoort! Directe levering en gratis verzending of laat je schoenen personaliseren door adidas! Check 

deze SHOP of 

deze online winkel.

Adidas -camo -kunstgras

Adidas -camo -kg