13 februari 2017

adidas ACE 17+ PURECONTROL UCL Dragon voetbalschoenen

Als kick off van de knock out fase van de Champions League heeft adidas een speciale limited edition versie van de adidas ACE 17+ PURECONTROL voetbalschoenen gelanceerd. Deze nieuwe kicksen van het Duitse sportmerk staan geheel in het teken van de Champions League finale, welke op 3 juni plaats vindt in het Millenium Stadium in Cardiff. De adidas ACE 17 PureControl voetbalschoenen zijn normaliter de schoenen waarop sterren als Pogba, Özil, Draxler, Rakitic, Mata en Alli op spelen. Deze limited edtion UCL ACE Dragon voetbalschoenen zullen echter niet door spelers gedragen gaan worden. Adidas lanceerde ook een speciale UCL Dragon versie van de X PURECHAOS voetbalschoenen. Wil je alle ins en outs weten van de nieuwste ACE silo? Lees hieronder verder.

Direct enthousiast over deze vette adidas ACE 17 Dragon UCL voetbalschoenen? Scoor ze in deze SHOP of deze STORE! Directe levering en gratis verzending!

Adidas -ace -17-dragon -voetbalschoenen

Design adidas ACE PureControl drakenprint voetbalschoenen

Het bovenwerk van de nieuwe adidas ACE PURECONTROL UCL DRAGON voetbalschoenen is zwart en wordt gekenmerkt door de dragon print over de achterkant van de voetbalschoenen. Eenzelfde soort print is te vinden op de nieuwste adidas X UCL Dragon voetbalschoenen en de Champions League finale 2017 voetbal van adidas. De print op de nieuwste ACE kicksen is blauw met rode tinten. De drie adidas strepen staan in het blauw op de zijkanten van de voetbalschoenen en verder zijn de nieuwe schoenen van adi uitgerust met een zwarte enkelsok. De all-over dragon print loopt deels over de onderzool, welke verder zwart/wit is met ronde noppen. Tot zover kort het design van de nieuwste schoenen van adidas. Check hieronder waarom deze schoenen perfect zijn voor spelers die het spel willen bepalen! Hieronder bespreken we namelijk alle materialen en technologieën van de nieuwe adidas ACE PURECONTROL UCL Dragon voetbalschoenen!

Adidas -ace -17-draken -voetbalschoenen -ucl

Technologieën adidas ACE17+ PURECONTROL UCL DRAGON voetbalschoenen

Het bovenwerk van deze nieuwe adidas ACE17+ PURECONTROL Dragon UCL voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal gebreid materiaal. Dit wordt door het merk het zogenaamde Primeknit bovenwerk genoemd. Dit is een speciaal materiaal, welke zich vormt naar de vorm van de voeten en zorgt voor een flexibele ondersteuning en een perfect comfort. Hierdoor is de eerste balaanname perfect. Verder is het bovenwerk uitgerust met een extra laagje. Dit extra laagje zorgt ervoor dat de schoenen geen water opnemen of er ander vuil in de schoenen binnen komt. Daarnaast zijn de adidas ACE schoenen uitgerust met de PRIMECUT technologie. Deze PRIMECUT technologie zorgt voor een perfect contact tussen de voeten en de schoenen en zorgt er ook voor dat de schoenen direct om de voeten vallen. Opvallend genoeg zorgen ook de drie blauwe strepen aan de zijkanten van de schoenen voor een betere stabiliteit. Deze hebben de functie van een skelet en zorgen voor het zogenaamde lockdown effect. Het zorgt ervoor dat de voeten beter in de schoenen blijven zitten. Verder bevatten ook deze voetbalschoenen een enkel sok. Deze technologie wordt door het merk het TECHFIT systeem genoemd. Door deze enkelsok heb je het gevoel dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel voelen. 

Adidas voorziet  het bovenwerk van al haar voetbalschoenen ook van nog een extra laagje, welke NON STOP GRIP genoemd wordt. Deze NSG technologie zien we terug in de kleine stipjes over het bovenwerk van de schoenen. Dit lijkt op de structuur van een golfballetje. Belangrijker nog: deze technologie zorgt dat je in alle weersomstandigheden een perfecte controle op de bal hebt. Tot zover de bovenkant van de schoenen. Ook de onderzool en de noppen zijn uitgerust met technologieën, waardoor deze schoenen perfect zijn voor voetballers die het spel willen maken en creatief zijn! 

Adidas -ace -17-ucl -dragon -voetbalschoenen

Nieuw aan de schoenen is de BOOST technologie! Deze speciale technologie werd voorheen enkel toegepast bij sprinters in de atletiekwereld. De BOOST technologie is gemaakt met kleine polyurethanen capsules die in de zool gegoten zijn. Deze kussentjes bevatten duizenden unieke balletjes van foam rondom het SPRINTFRAME en de enkelsok. Dit zorgt uiteindelijk voor nog meer energie dan andere zolen bij elke stap die je neemt. Ook dit zorgt weer voor comfort! De superlichte SPRINFRAME onderzool zorgt voor een rotsvaste stabiliteit wanneer je hoge snelheden behaalt en je snel weg wilt draaien van je tegenstander. Ook de noppenconfiguratie heeft adidas een speciale naam gegeven: TOTALCONTROL. Door de manier waarop de ronde noppen onder de schoenen geplaatst zijn, blijf je altijd stabiel en ben je altijd sneller dan je tegenstander!

adidas ACE 17+ Dragon UCL PURECONTROL schoenen kopen

Genoeg over deze bizarre nieuwe adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen. Deze limited edition  voetbalschoenen scoor je voor een prijs van € 330- voor volwassene. Andere ACE voetbalschoenen van adidas of goedkopere versies (zonder enkelsok) scoor je al vanaf een prijs van € 40,-. Directe levering gegarandeerd en natuurlijk ook gratis verzending!

Scoor deze nieuwe adidas voetbalschoenen exclusief in deze SHOP!

Adidas -ace -17-ucl -dragon -pure -control -voetbalschoenen

Nieuwe -adidas -ucl -dragon -voetbalschoenen