ADIDAS ACE 17+ PURECONTROL THUNDERSTORM PACK voetbalschoenen

Met de nieuwe introductie van de Adidas ACE 17+ PureControl domineer jij het veld en geeft deze schoen jou de perfecte controle over de bal, geef jij de beste passes en ben jij de heerser op het veld. In elke lastige situatie heb jij toch het gevoel om een een kans te weten creëren. Krachtpatser en sterspeler Paul Pogba draagt deze schoen om het spel te kunnen domineren en de meester te zijn op het veld. Andere wereldspelers als Mesut Özil, Dele Alli en James Rodriguez dragen deze schoen ook om de nauwkeurigste passes te geven en als een winnaar van het veld te lopen.

Direct enthousiast over de nieuwe Adidas voetbalschoenen? Scoor deze kicksen exclusief in in deze SHOP 

of de officiële adidas SHOP!

Design Adidas ACE 17+ PureControl

De voetbalschoen is  Legend Ink, Core Black, Energy Aqua wat een verbazingwekkend effect oplevert wat nog niet eerder is gezien. De bovenkant van de schoen is donkerblauw wat overloopt in een lichtere blauwe kleur. Vanuit het achtergedeelte van de schoen ontstaat een licht gekleurde bliksemschicht die zich vertakt over de hele schoen wat een bijzonder krachtig effect geeft. De schoen straalt hierdoor kracht en dominantie uit.

De bekende 3 strepen van Adidas zijn zwart met een witte rand waardoor deze goed opvallen. Dezelfde witte kleur is ook gebruikt voor een groot deel van de zool waarna het overloopt in een lichtblauwe kleur die uiteindelijk overloopt in een donkerblauwe kleur.

Op de voor en achterzijde van de schoen is een opvallend wit Adidas logo zichtbaar waarbij op de achterzijde de tekst PURECONTROL zichtbaar is.

 

Kenmerken Adidas ACE 17+ PureControl

De nieuwe Adidas Thunder Storm Limited Edition Pack is uitgerust met vernieuwde technologien die zorgen voor het beste comfort in de schoen.

Te beginnen met het Primeknit bovenwerk wat ervoor zorgt dat het bovenwerk van de schoen flinterdun is waardoor de schoen het perfecte comfort heeft en het optimale balgevoel. Ook bevat het bovenwerk een dun filter laagje wat water en vuil afstoot waardoor de schoen ultralicht blijft.

Het vernieuwde Boost™ systeem is de meest reagerende demping ooit gemaakt door Adidas, hoe meer kracht jij in de schoen stopt, hoe krachtiger de schoen reageert.

De PURECUT-sokvoorvoet zorgt voor het optimale balgevoel tussen de voet en de bal door het weghalen van de veters. Een balgevoel waar elke topspeler van droomt te hebben in zijn schoen.

Aan de zijkant van de schoen zit het sterk werkende NON STOP GRIP. Dit is het vernieuwde stipreliëf waardoor de bal aan je voet blijft plakken en je in alle omstandigheden de controle over de bal blijft houden.

Aan de onderkant zit het ultieme SPRINTFRAME-loopzool. Hiermee heb jij de lichtste zool van het hele veld waarmee je een minimale inspanning levert om op hoge snelheden te kunnen komen. Ook zorgt de SPRINTFRAME-loopzool voor de sterkste stabiliteit waarmee niemand jou van de bal weet te zetten. Het TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie systeem geeft je controle en stabiliteit om hoge snelheden te halen op elke harde ondergrond.

Adidas ACE 17+ PureControl kopen

Ben jij zo enthousiast over de nieuwe Adidas ACE 17+ PureControl en wil jij ze meteen aanschaffen om als heerser over het veld te lopen? Dan kan dit in onderstaande link.

De voetbalschoen komt in verschillende varianten waarbij de duurste variant 299.95 euro is en de goedkoopste 59.95 euro kost.

 

Scoor jouw kicksen exclusief in in deze SHOP of de officiële adidas SHOP!