ADIDAS ACE 17+ PURECONTROL PYRO STORM PACK voetbalschoenen

Zorg dat je de baas bent, hou bij elke wedstrijd de touwtjes in handen en domineer! Schiet als een vuurbal voorbij je tegenstander met de nieuwste Ace 17+ PureControl van het Pyro Storm Pack. Geef de beste passes en heers op het veld net als Paul Pogba! Andere wereldspelers als Mesut Özil, Dele Alli en James Rodriguez dragen deze schoen ook om de nauwkeurigste passes te geven en als een winnaar van het veld te lopen.

Direct enthousiast over de nieuwe Adidas Ace voetbalschoenen? Scoor deze vlammetjes exclusief in in deze STORE

of de officiële adidas SHOP!

Design Adidas ACE 17+ PureControl

De voetbalschoen is feloranje, net als de Nemeziz uit deze pack, alleen zonder de inconische Nemeziz strepen over de bovenkant. De Ace schoen heeft een veterloos en glad design en shined letterlijk door de felle kleur. Op de buitenkant van de schoen zijn de drie bekende adidas strepen verwerkt in het zwart. Op de binnenkant van de schoen is het Ace logo in het zwrat te zien en aan de bovenkant van de schoen is het adidas sports logo in detail verwerkt. Verder zit de bekende Ace lip aan de achterkant en de voorkant van de schoen. De onderkant van de schoen is oranje/wit net als het noppenwerk aan de onderkant. De feloranje kleur geeft de schoen een vlammende uitstraling en straalt daardoor kracht uit.  Op de voor en achterzijde van de schoen is een opvallend zwart Adidas logo zichtbaar waarbij op de achterzijde de tekst PURECONTROL zichtbaar is.                                                              

Kenmerken Adidas ACE 17+ PureControl

De nieuwe Adidas Thunder Storm Limited Edition Pack is uitgerust met vernieuwde technologieën die zorgen voor het beste comfort in de schoen. Het Primeknit bovenwerk wat ervoor zorgt dat het bovenwerk van de schoen flinterdun is waardoor de schoen het perfecte comfort heeft en het optimale balgevoel. Ook bevat het bovenwerk een dun filter laagje wat water en vuil afstoot waardoor de schoen ultralicht blijft. De PURECUT-sokvoorvoet zorgt voor het optimale balgevoel tussen de voet en de bal door het weghalen van de veters. Een balgevoel waar elke topspeler van droomt te hebben in zijn schoen. Aan de zijkant van de schoen zit het sterkwerkende NON STOP GRIP. Dit is het vernieuwde stipreliëf waardoor de bal aan je voet blijft plakken en je in alle omstandigheden de controle over de bal blijft houden. Het vernieuwde Boost™ systeem is de meest reagerende demping ooit gemaakt door Adidas, hoe meer kracht jij in de schoen stopt, hoe krachtiger de schoen reageert. Aan de onderkant zit het ultieme SPRINTFRAME-loopzool. Hiermee heb jij de lichtste zool van het hele veld waarmee je een minimale inspanning levert om op hoge snelheden te kunnen komen. Ook zorgt de SPRINTFRAME-loopzool voor de sterkste stabiliteit waarmee niemand jou van de bal weet te zetten. Het TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie systeem geeft je controle en stabiliteit om hoge snelheden te halen op elke harde ondergrond.

Adidas ACE 17+ PureControl kopen

Ben jij zo enthousiast over de nieuwe Adidas ACE 17+ PureControl en wil jij ze meteen aanschaffen om te domineren op het veld? De voetbalschoen komt in verschillende varianten waarbij de duurste variant 299.95 euro is en de goedkoopste 59.95 euro kost.

Scoor jouw kicksen exclusief in in deze STORE of de officiële adidas SHOP!