Adidas ACE 17+ PURECONTROL EARTH STORM PACK voetbalschoenen

Met de nieuwe introductie van de Adidas ACE 17+ PureControl domineer je het veld alsof jij de enige bent in het hele universum. Deze schoen geeft jou de perfecte controle over de bal en zorgt ervoor dat jij de beste passes geeft. Wees de heerser op het veld! Sterspeler Paul Pogba is hét gezicht van de ACE-lijn en draagt deze schoenen om het spel te kunnen domineren, net als zijn dominante stylo buiten het veld! Andere wereldspelers als Dele Alli, Mesut Özil en Ivan Rakitic dragen deze schoenen ook om de nauwkeurigste passes te geven en de tegenstander te verbluffen met hun dominante spel!

Direct enthousiast over de nieuwe ACE 17+ Earth Storm Adidas voetbalschoenen? Scoor deze unieke limited edition schoenen exclusief in deze STORE

of de officiële adidas SHOP!

Design Earth Storm adidas ACE 17+ PureControl

Controleer de wedstrijd met de unieke ACE 17+ voetbalschoenen uit het Earth Storm Pack van adidas. De schoen heeft de kleuren Clay/Clay/Sesame, wat veel weg heeft van een donkere zand kleur. De kleur lijkt op het stuk zand op het strand waar net water overheen is gegaan. Deze unieke kleur wordt over de hele schoen gebruikt en komt ook terug op de onderkant van de schoen. De drie bekende strepen van Adidas zijn donkerbruin en lopen subtiel over in de andere kleuren van de schoen. Verder bevat de schoen op de achter kant een voorkant de bekende ‘aantrek lip’ van de ACE schoenen in een donkere kleur. Op de achterkant staat de naam van de schoen (Purecontrol) en het adidas logo. Op de bovenkant van de schoen is ook het adidas logo in detail verwerkt. De naam van de zoolpaat is ook subtiel verwerkt en laat het woord sprintframe zien.

Check hieronder alle details over het materiaal, de technologieën en de voordelen van de limited edition Adidas ACE PureControl voetbalschoenen.

Kenmerken Earth Storm adidas ACE 17+ PureControl

De nieuwe Adidas Earth Storm limited edition schoen is uitgerust met vernieuwde technologieën die zorgen voor het beste comfort in de schoen. Te beginnen met het Primeknit bovenwerk wat ervoor zorgt dat het bovenwerk van de schoen flinterdun is waardoor de schoen het perfecte comfort heeft en het optimale balgevoel. Ook bevat het bovenwerk een dun filter laagje wat water en vuil afstoot waardoor de schoen ultralicht blijft. Het vernieuwde Boost™ systeem is de meest reagerende demping ooit gemaakt door adidas, hoe meer kracht jij in de schoen stopt, hoe krachtiger de schoen reageert.

De PURECUT-sokvoorvoet zorgt voor het optimale balgevoel tussen de voet en de bal door het weghalen van de veters. Een balgevoel waar elke topspeler van droomt om te hebben in zijn schoen. Aan de zijkant van de schoen zit het sterkwerkende NON STOP GRIP. Dit is het vernieuwde stipreliëf waardoor de bal aan je voet blijft plakken en je in alle omstandigheden de controle over de bal blijft houden. Aan de onderkant zit de ultieme SPRINTFRAME-loopzool. Hiermee heb jij de lichtste zool van het hele veld waarmee je een minimale inspanning levert om op hoge snelheden te kunnen komen. Ook zorgt de SPRINTFRAME-loopzool voor de sterkste stabiliteit waarmee niemand jou van de bal weet te zetten. Het TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie systeem geeft je controle en stabiliteit om hoge snelheden te halen op elke harde ondergrond. Kortom de beste schoen van adidas om het spel mee te domineren en controleren! 

Earth Storm adidas ACE 17+ PureControl kopen

Ben jij zo enthousiast over de nieuwe Adidas ACE 17+ PureControl limited edtion schoenen van het nieuwe adidas Earth Storm Pack en wil jij ze meteen aanschaffen om als heerser over het veld te lopen? Dan kan dit in onderstaande link. De voetbalschoen komt in verschillende varianten waarbij de duurste variant 299.95 euro is en de goedkoopste 59.95 euro kost. 

Scoor jouw kicksen exclusief in in deze STORE of de officiële adidas SHOP!