13 februari 2017

adidas ACE 17+ PureControl Dragon kunstgras schoenen

In het kader van de limited edition DRAGON pack van adidas heeft het Duitse sportmerk ook nieuwe ACE kunstgras voetbalschoenen gelanceerd. Het dragon pack van adidas is een limited edition pack van adidas, welke is gelanceerd als kick off van de knock out fase van de Champions League en de Champions League finale op 3 juni 2017. Deze vindt plaats in Cardiff in Wales. Een belangrijk symbool van het land dat de halve finales van Euro 2016 behaalde is natuurlijk de draak. Alle schoenen uit dit pack bevatten dan ook een all-over DRAGON print, zo ook de nieuwste ACE 17+ kunstgras voetbalschoenen. Alle ins en outs over deze kunstgras schoenen weten? Check het uitgebreid hieronder! We bespreken eerst het vette design van deze kicksen en daarna de technieken!

Direct enthousiast over deze limited edition adidas kunstgras voetbalschoenen? Scoor ze in deze SHOP of deze STORE! Directe levering en gratis verzending!

Adidas -ace -dragon -turf -voetbalschoenen

adidas ACE 17+ drakenprint kunstgras voetbalschoenen

De nieuwe adidas ACE PURECONTROL DRAGON zaalvoetbalschoenen zijn een combinatie van zwart en blauw. De achterkant van de schoenen en de enkelsok zijn zwart, terwijl het voorste gedeelte van een all-over DRAGON print bevat in het blauw. Het adidas performance logo staan op de lip van de schoenen in het blauw, terwijl de drie adidas stripes aan de zijkanten wit zijn. De onderzool van de schoenen is ook wit. Wil je weten waarom je met deze kunstgrasschoenen perfect een wedstrijd kan controleren? Check hieronder alles over de voordelen, materialen en technieken van deze kunstgras kicksen van adidas. De kunstgrasschoenen hebben overigens ongeveer hetzelfde design als de adidas ACE PURECONTROL UCL Dragon voetbalschoenen.

Voordelen adidas ACE kunstgras voetbalschoenen

Dan de nieuwste technieken van deze ACE turf voetbalschoenen! Waarom zijn deze schoenen perfect om mee te voetballen op straat of op kunstgras en perfect voor spelers die het spel willen maken? De bovenkant van de schoenen zijn gemaakt van het adidas PRIMEKNIT materiaal. Dit super flexibele materiaal vormt zich naar de vorm van de voeten en ondersteunt de voet perfect! Adidas heeft bovendien een speciaal vlak ter hoogte van de voorvoet aangebracht. Dit vlak zorgt voor een perfecte balaanname! Verder zijn deze TURF voetbalschoenen uitgerust met een heel dun laagje welke terug komt in de structuur van dunne puntjes over het bovenwerk van de schoenen. Dit zorgt voor een perfecte bescherming in alle weersomstandigheden, het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de schoenen geen water opnemen. Deze technologie wordt door Adidas NON STOP GRIP genoemd. De loopzool is wit en heeft ook een speciale constructie waardoor deze perfect zijn voor zowel hardcourt als voor op kunstgras. De nopjes zijn gemaakt van foam waardoor deze zorgt voor een betere demping.

Scoor de nieuwe Ace Tango 17+ PureControl collectie exclusief in deze SHOP!

Adidas -ace -turf -voetbalschoenen -dragon
Adidas -ace -dragon -voetbalschoenen