2 mei 2017

adidas ACE 17+ PURECONTROL CHAMPAGNE voetbalschoenen

Adidas heeft vandaag tegelijkertijd met de nieuwe adidas Predator Mania voetbalschoenen nieuwe ACE PURECONTROL schoenen gelanceerd in dezelfde kleur als de nostalgische Predators. De kleur van de schoenen (effen wit of champagne dus) is geïnspireerd door de populairste Predator voetbalschoenen van adidas, de champagne gekleurde met zwarte en rode details uit 2002. De Predators worden nu niet meer door het merk gelanceerd, behalve sinds vandaag in een limited edition versie. De kleuren van de nieuwe adidas ACE 17.1 PureControl voetbalschoenen hebben dezelfde kleuren als de adidas Predator voetbalschoenen. Check hieronder alles over deze nieuwe adidas kicksen, zowel qua design als materialen!

Direct fan van deze limited edition ACE voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze winkel of de officiële adidas SHOP!

Design champagne adidas ACE 17+ voetbalschoenen

Het bovenwerk van de nieuwe adidas ACE 17 voetbalschoenen is geheel effen wit/gebroken wit/champagne en bevat aan de zijkanten drie diagonale adidas strepen. Verder zijn de schoenen uitgerust met een rode enkelsok (techfit collar)en is het voorste lipje van de schoenen rood en de achterste zwart. Op de techfit collar staat bovendien het logo van adidas in het zwart. De zool van de schoenen is effen wit gekleurd en is uitgerust met ronde doorzichtige noppen met een rode gloed. Hiermee hebben deze adidas ACE voetbalschoenen hetzelfde design als de vandaag uitgebrachte Predators. Qua materialen en technologieën is er niks aan de ACE schoenen veranderd. Ben je al bekend met deze technologieën en materialen, lees dan vooral niet verder. Zo niet, lees dan alles over de adidas ACE 17 PureControl voetbalschoenen hieronder. Dit zijn namelijk ook nog eens de laatste ACE kicksen voor het seizoen 2016-2017. Medio juni lanceert adidas de eerste schoenen voor 2017-2018.

Voordelen adidas ACE 17 voetbalschoenen

Het bovenwerk van de adidas ACE 17+ PURECONTROL schoenen is gemaakt van een gebreid materiaal, welke door adiads het Primeknit bovenwerk wordt genoemd. Dit materiaal vormt zich perfect naar de vorm van de voeten en zorgt voor het ultieme balgevoel. Daarnaast zorgt het materiaal voor de perfecte ondersteuning en comfort. Als je goed naar het bovenwerk van de nieuwe ACE schoenen kijkt, zie je dat er een extra laagje aanwezig is. Dit laagje helpt water buiten de schoen te houden. Het bovenwerk van de adidas ACE 17+ PureControl schoenen is ook uitgerust met de Non Stop Grip technology van het merk. Deze NSG technologie komt terug in de dunne stipjes over de schoenen en zorgt voor het perfecte balgevoel in droge en natte weersomstandigheden. In alle omstandigheden blijft de bal aan je voet plakken. Verder zijn de veters van de schoenen niet zichtbaar. Dit systeem wordt door het merk het PURECUT systeem genoemd en heeft als gevolg dat je een nog schoner schietoppervlak hebt en dus met nog meer precisie kan schieten. Je bent met je voeten hierdoor nog dichter bij de bal. Ook aan wat demping heeft adidas gedacht. Zo zijn de schoenen uitgerust met de bekende boost technologie van het merk. Hoe meer energie je in je spel legt, hoe meer je terug krijgt van de schoenen. Ook de onderkant van deze schoenen is uitgerust met een zogenaamde SPRINTFRAME loopzool. Deze zool is niet alleen extreem licht, maar zorgt ook voor de perfecte stabiliteit bij onverwachte acties. In het verlengde hiervan zorgt de TOTAL CONTROL noppenconfiguratie voor de ideale stabiliteit, zodat de spelers die deze schoenen dragen nog beter het spel kunnen controleren! In dezelfde kleuren heeft het Duitse sportmerk speciale X PureChaos champagne voetbalschoenen gelanceerd. 

Limited edition adidas ACE 17 champagne voetbalschoenen kopen

De adidas ACE 17+ PURECONTROL voetbalschoenen uit het champagne pack kan je per direct kopen in de maten 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Het betreft een limited edition release, wat betekent dat de schoenen in een beperkte oplage zijn uitgebracht en dus ook wat duurder zijn dan normaal. De prijs van de schoenen is namelijk maar liefst € 330,-. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie, gratis verzending en directe levering!

Scoor deze schoenen exclusief in deze winkel

of de officiële adidas SHOP!