31 januari 2017

Adidas Ace 16+ PureControl ultra boost schoenen

De volgende Adidas Ace 16+ PureControl schoen laat niet lang meer op zich wachten. Vanaf 1 februari zal deze zeer beperkte sneaker officieel uitgebracht worden. De van het 'voetbalveld-naar-de-straat' schoen komt voort uit de Blue Blast collectie van adidas. De Ace 16+ sneaker combineert de kleur blauw en enkele roze details met een witte zool. Naast de Ace 16+ voetbalschoenen doet dit model het als sneaker naast het veld ook prima. We bespreken het design en de technieken en materialen van deze Ace 16+ sneaker direct hieronder.

Geen zin om al die informatie te lezen en wil je deze sneaker van Adidas direct kopen? Dat kan per direct via deze SHOP!

Blue -blast -adidas -ace -16-purecontrol -ultra -boost -2 (1)

Adidas Ace 16+ PureControl ultra boost sneaker

Het bovenwerk van deze Ace16+ PureControl ultra boost sneaker is volledig blauw en bevat een adidas Primeknit-upper. De veterloze PURECUT-sok zonder randjes omhult de voet met flexibele ondersteuning en ultralicht comfort. Wat zorgt voor een optimaal comfort. De drie adidas trademark strepen van het Duitse sportmerk zijn aan de buitenkant van de schoen in het blauw aangebracht. Het ACE trademark tegen staat in het felroze op zowel de voor- als de achterlip. De Ace 16+ schoen is voorzien van het TORSION® SYSTEEM welke tussen de hiel en de voorvoet zorgt voor stabiele stappen. En een gegoten FITCOUNTER-hielstuk biedt een natuurlijke pasvorm voor optimale beweging van de achillespees. De witte Continental™ Rubber-loopzool zorgt voor uitzonderlijke grip in natte en droge omstandigheden. De rubberen STRETCHWEB-loopzool beweegt mee met de voet voor een optimaal gevoel.

Deze voetbalsneaker van Adidas lijkt zo van het voetbalveld af te komen en misstaat op de straat zeker niet. De adidas Ace 16+ schoen is voorzien van vernieuwende hardloopdetails. De ultradempende boost™ reageert snel en energiek op de ondergrond. Hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt. De Ace 16+ PureControl schoen heeft een innovatief hybride design en door het nauwsluitende veterloze adidas Primeknit-bovenwerk trek je de sneaker zo aan.

Tot zover het design en het materiaal van de nieuwe ACE 16+ PureControl ultra boost sneaker! De rest zal je zelf moeten ervaren. Ze zijn vanaf 1 februari 2017 beschikbaar voor een prijs van € 199,95 voor volwassenen. Check hier ook de andere adidas ACE16+ voetbalschoenen.

Scoor de nieuwe Ace 16+ PureControl collectie exclusief in deze SHOP!

BY9090_01_standard

BY9090_05_standard