23 september 2016

Adidas lanceert Ace 16+ PureControl Stellar Pack voetbalschoenen 2016

Adidas heeft Adidas Ace16+ Pure Control Stellar Pack voetbalschoenen gelanceerd. Net als de recent gelanceerde Ace16+ Pure Control Space Craft schoenen bevatten de Stellar Pack voetbalschoenen gouden details. Met het lanceren van deze voetbalschoenen zet Adidas haar ruimte-geinspireerde reis voort. Deze reis begon bij de lancering van het Speed of Light Pack. De Ace16+ Pure Control Stellar Pack schoenen representeren 'the light side of the moon'. Wat zeker is, is dat Paul Pogba en Mesut Ozil vanaf 27 september op deze verterloze kicksen schitteren. Wat ook zeker is, is dat de voetbalschoenen vanaf 30 september verkrijgbaar zijn bij Adidas en Adidas-resellers. In dit blog bespreken we het spectaculaire nieuwe design van de ACE16+ Pure Control voetbalschoenen van Adidas uit dit Stellar Pack. Daarbij bespreken we ook de unieke technieken die de schoenen bevatten.

Nu al enthousiast over de nieuwe wit-gouden ''Stellar'' voetbalschoenen van Adidas? Scoor ze exclusief hier of in deze STORE.

Stellar Pack Voebalschoenen

Het design van deze voetbalschoenen is zoals eerder vermeld specataculair. Op de witte bovenlaag vallen namelijk volop gouden details te zien. Zo laten foto's een overwegend witte bovenlaag zien, waar op de achterste helft een goud patroon zichtbaar is. Waar dit patroon op gebaseerd is, is onduidelijk. Daarnaast is ook de enkelsok en het verlengde daarvan goud. Ook opvallend zijn de zwarte adidas Trademark strepen op het design. Deze worden namelijk omringd door een gouden omlijning. Elke streep lijkt daarnaast verbonden met elkaar te zijn door middel van gouden details. Ten slotte is ook de gouden zoolplaat opvallend. Deze bevat een glimmend effect.

Stellar Pack Voebalschoenen 2

De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Ervaar de puurste vorm van controle!

"NO-ONE GETS BETWEEN ME AND THE BALL, NOW LACES DON'T EITHER. 
MY GAME IS 360-DEGREE FOOTBALL, BOX-TO-BOX, SO CONTROL FOR ME
IS MORE THAN JUST A PRETTY PASS. ACE 16+ PURECONTROL HELPS ME 
DOMINATE GAMES IN A WHOLE NEW WAY."

PAUL POGBA
Stellar Pack Voebalschoenen 3

Door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk wordt ongekende controle gerealiseerd, zelf direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namelijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Zoals we gewend zijn van de meest geavanceerde Adidas voetbalschoenen bevatten ook deze Control kicksen NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De Adidas voetbalschoenen kennen tegenover de Ace15 een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. 

Stellar Pack Voebalschoenen 4

Adidas Ace 16+ Pure Control Stellar Pack voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf 30 september officieel bestellen. Wel . De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!