20 juni 2016

Adidas Ace 16+ PureControl Paris 2016 voetbalschoenen

Adidas heeft adidas Ace 16+ PureControl Paris voetbalschoenen gelanceerd. De adidas Ace 16+ PureControl Paris voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Paris Pack van adidas en zijn opvallend, mede door de combinatie van diverse kleuren. Ook adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen maken onderdeel uit van dit Pack. Het design van de veterloze voetbalschoenen kent elementen die tevens aanwezig zijn op de Beau Jeu Euro 2016 voetbal. Deze elementen zijn zichtbaar op de op het gedeelte waar normaal veters terugkomen. De elementen zijn gebaseerd op de beker die wordt uitgereikt aan de winnaar van Euro 2016. Het spikkelende design bevat de kleuren zwart, rood en blauw. Verder bevat het design een blauwe voorvoet. Halverwege de voetbalschoenen veranderd deze bovenlaag in zwart. Deze overloop is ook zichtbaar op de zoolplaat. Daarnaast wordt het design gekenmerkt door de witte adidas Trademark strepen langs de zijkanten. De enkelsok van deze Ace 16+ voetbalschoenen kent een zwarte lip. De lip bevat een chique goud Ace logo. Ben je benieuwd of deze voetbalschoenen geschikt zijn voor jou? Lees het hieronder!

Voordelen, materialen en technieken adidas Ace 16+ Pure Control Paris voetbalschoenen

Adidas snapt als geen ander dat het voetbalspel continu verandert. De veterloze adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Check hieronder foto's van de nieuwste Pure Control Paris voetbalschoenen van adidas. Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Deel het hieronder!!!

Adidas Ace 16+ Pure Control Paris voetbalschoenen kopen

De Adidas ACE 16+ PureControl Paris voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidasace 16+purecontrolparisvoetbalschoenen2

Adidasace 16+purecontrolparisvoetbalschoenen3

Adidasace 16+purecontrolparisvoetbalschoenen4