20 mei 2016

Adidas ACE 16+ Pure Control Euro 2016 voetbalschoenen

Adidas ACE 16+ Pure Control Euro 2016 voetbalschoenen zijn gelanceerd. De adidas ACE 16+ Pure Control voetbalschoenen zijn overwegend zilver van kleur en dienen als de Primeknit voetbalschoenen voor Euro 2016. De voetbalschoenen zullen tijdens Euro 2016 gedragen worden door sterren als Pogba, Özil en Rakitic en maken onderdeel uit van het Mercury Pack. Het design kent een overwegend zilveren bovenlaag. Verder laten foto's een gele sok zien. Bovendien laten foto's zwarte adidas Trademark strepen langs de buitenkant van de veterloze Ace 16 voetbalschoenen zien. Op de lipjes rond de instap komen verwijzingen naar het merk en model terug.

Voordelen, materialen en technieken adidas Ace 16+ Pure Control Euro 2016 voetbalschoenen

Adidas snapt als geen ander dat het voetbalspel continu verandert. De veterloze adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Check hieronder foto's van de uitgelekte Pure Control voetbalschoenen van adidas. Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Deel het hieronder!!!

Adidas Ace 16+ Pure Control Euro 2016 voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Adidas Ace 16.1 Euro 2016 Voetbalschoenen (1)

Adidas X16+ Pure Control Euro 2016 Voetbalschoenen

Adidas X16+ Pure Control Euro 2016 Voetbalschoenen 3

Adidas X16+ Pure Control Euro 2016 Voetbalschoenen 2