28 februari 2017

adidas ACE 16 camouflage sneakers

Nog heel even en dan lanceert adidas een speciaal CAMOUFLAGE pack met nieuwe ACE 17+ en X16 voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen zullen een all-over camouflage print in het grijs bevatten. Als tipje van de sluier heeft het Duitse sportmerk vandaag echter al een speciale adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost sneaker gelanceerd. Deze sneaker is geheel in camouflage stijl en is onderdeel van het camouflage pack dat aanstaande vrijdag officieel gelanceerd wordt door adidas. Verwacht wordt dat de voetbalschoenen uit dit pack dezelfde stijl hebben als deze sneakers. Om deze reden bespreken we de nieuwe adidas ACE 16+ PURECONTROL sneaker hieronder

Nu al fan van deze nieuwe adidas ACE 16 PureControl CAMOUFLAGE sneakers? Deze schoenen scoor je vanaf NU exclusief in deze winkel of in deze SHOP! Directe levering en gratis verzending!

Adidas -ace -camo -sneakers

Deze nieuwe adidas ACE 16+ PURECONTROL schoenen hebben een licht grijze upper/bovenkant en bevat ter hoogte van de hiel een vlak met daarin een grijze camouflage print. Verder zijn de sneakers geheel licht grijs met aan de zijkanten drie grijze adidas strepen en natuurlijk een enkelsok. De speciale Ultra Boost zool van de camouflage sneakers van adidas is wit met een grijs ondervlak. Wil je weten welke technische snufjes en features deze vette sneakers bevatten? Lees dan hieronder verder! 

De adidas ACE 16+ PURECONTROL sneakers zijn de perfecte schoenen, die voetballers buiten het veld, off pitch dus, kunnen dragen. De schoenen zijn namelijk uitgerust met de nieuwste technologieën en heeft een perfecte demping. Check alle details dus! Zoals op de foto's te zien is, is de upper/bovenkant gemaakt van een speciaal gebreid materiaal, wat door adidas Primeknit wordt genoemd. Dit materiaal valt perfect om de voeten, waardoor je het gevoel hebt dat je een sok aan hebt. Dit wordt nog eenst versterkt door het aanbrachte vetereloze PURECUT systeem.Deze technologie is door het merk in de voorvoet van de schoenen aangebracht en zorgt ervoor dat de schoen naadloos om de voeten valt en je met deze sneaker direct de perfecte pasvorm hebt. Aan comfort bij deze schoen geen gebrek! Zo is er door het merk ook een speciaal systeem ontwikkeld voor het deel tussen de hiel en voorvoet. Het zogenaamde TORSION® SYSTEM op deze plaats zorgt ervoor dat je nog betere stappen kunt maken. Verder zijn deze sneakers uitgerust met een gegoten FITCOUNTER-hielstuk, welke een natuurlijke pasvorm voor optimale beweging van de achillespees biedt. 

Niet onbelangrijk is de rubberen zool, die geheel in het teken staat van demping! Deze zool is geïnspireerd door de zolen die adidas gebruikt voor hardloopschoenen. In deze zool is de adidas boost™ technologie verwerkt, welke zorgt voor de meest flexibele demping ooit: hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt. De rubberen onderzool bevat ook nog eens een speciale structuur, waardoor je een optimale grip hebt in alle weersomstandigheden. Deze zool beweegt altijd mee met de voet, wat een optimaal gevoel geeft! Genoeg over de features van de nieuwe CAMOUFLAGE sneakers van adidas. De foto's zeggen genoeg.

Deze sneaker scoor je in een limited edition vanaf nu voor een prijs van € 200,- voor volwassenen. Check ook andere nieuwe ACE sneakers en voetbalschoenen van Adidas! Directe levering en gratis verzending!

Scoor deze nieuwe adidas CAMO sneakers vanaf nu in  in deze SHOP! 

Adidas -camouflage -sneaker