Adidas heeft blauwe adidas Ace 15.1 officieel gepresenteerd. In een eerder stadium lekten de voetbalschoenen van adidas al uit. De nieuwste adidas Ace 15.1 zijn overwegend blauw gekleurd, maar kennen ook zwarte en gele details en zijn na de overwegend gele en zwarte Ace voetbalschoen de derde Ace voetbalschoenen ooit. Sterspelers als Iker Casillas, Xabi Alonso en James Rodriguez verschenen al tussen de lijnen op de fel gele Adidas Ace 15.1 met zwarte details en zullen nu mogelijk gaan schitteren op de blauwe Ace 15.1. De adidas Ace 15.1 zijn de ideale voetbalschoenen voor ''touch, feel & fit'' en zijn verkrijgbaar in 3 versies. De Ace 15.1 staat te boek als de beste voetbalschoen. De 15.2 en 15.3 staan lager in de pikorde. Bij laatstgenoemde 2 voetbalschoenen genieten voetballers van minder voordelen. De voorvoet honingraat 3D-structuur van de nieuwste Ace voetbalschoenen is geheel blauw gekleurd. De veters van de schoenen kennen dezelfde kleur. Het blauw van de honingraat 3D-structuur loopt tevens door tot op de onderkant van de voetbalschoenen. De adidas Trademark strepen die lopen langs de zijkanten van de voetbalschoenen zijn fel geel gekleurd. Ook de Trademark strepen lopen door tot op de onderkant van de schoenen. De hak van de adidas Ace voetbalschoenen zijn zwart gekleurd. Ook bij dit detail geldt dat de kleur doorloopt tot op de zoolplaat van de voetbalschoenen.

Adidas Ace voetbalschoenen 2015

De honingraat 3D-structuur bestaat uit een driedelig synthetisch lederen oppervlak dat beter bekend staat als het CTRL/WEB schietoppervlak. Door de aanwezigheid van dit schietoppervlak moet je als voetballer meer controle met de bal hebben. Het schietoppervlak laat je namelijk elke schietkans benutten. Met Adidas CTRL/WEB is je eerste balcontact direct raak. Dit komt, doordat de bal een deel van je lichaam wordt. Zo heb je alles in de hand. De assymetrische veters die de Ace 15.1 rijk is zorgt  voor een nog beter controle met de bal. Hier komt bij dat voetballers bij alle weersomstandigheden controle met de bal behouden. Dit komt door de toevoeging van NSG aan de bovenlaag. NSG staat voor NON-STOP GRIP. Voetballers hebben hierdoor onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. De adidas Ace 15.1 kennen verder een externe hielkap. De externe hielkap gaat bij deze voetbalschoenen door het leven als CTRL/FIT en moet zorgen voor stabiliteit. CTRL/FIT zorgt er namelijk voor dat de hielkap precies om de hiel past. Hier komt bij dat de totaal vernieuwde zoolplaat moet zorgen voor controle. Dit komt door de aanwezigheid van een baanbrekend noppendesign dat GROUND/CTRL heet en geeft je dankzij extra studs een ongekende balcontrole. GROUND/CTRL geeft je ongekende balcontrole zowel op Firm Ground (FG) als op kunstgras ondergrond. De Ace 15.1 voetbalschoenen van adidas wegen 253 gram.

Blauwe adidas Ace voetbalschoenen kopen

Deze blauwe voetbalschoen met zwarte en fel gele details is vanaf nu verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van adidas. Schrijf je in voor de adidas nieuwsbrief en ontvang 15% korting!

 De adidas Ace 15.1 voetbalschoenen zijn volop verkrijgbaar bij adidas en kennen een adviesverkoopprijs van € 200,-. Check daar ook de andere kleuren en natuurlijk andere modellen als de nieuwste X15.

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!


Blauwe -zwarte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen

Blauwe -zwarte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 2

Blauwe -zwarte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 3

Blauwe -zwarte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 4