Voetbalschoenen Karim Benzema

Wil je direct de adidas X voetbalschoenen van Karim Benzema kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in officiële winkel of in deze shop! Directe levering en gratis verzending! Vanaf €60,-. 

Dit betreffen de adidas X 19 schoenen  waarop Karim Benzema momenteel zijn wedstrijden voor Real Madrid en Frankrijk speelt!

Check hier alles over de voetbalschoenen waarop Karim Benzema momenteel zijn wedstrijden bij Real Madrid en het nationale elftal van Frankrijk speelt. Benzema was samen met Suarez en James Rodirquez  hét gezicht van de Adidas X campagnes. De Adidas X19.1 voetbalschoenen zijn door het Duitse merk gelanceerd om explosieve snelheid op het veld te creëren. Om deze reden zijn de nieuwste items uitgerust met een aantal speciale technieken om de spelers in hun spel te faciliteren.

De adidas X voetbalschoenen hebben dit jaar weer een unieke upper. Dit super dunne materiaal wordt Speedsmash genoemd. Kenmerkend hieraan is dat het zich goed vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens super licht is. Hierop kan je hoge snelheden bepalen. De schoenen hebben ook een geheel vernieuwde enkelsok. Dit wordt de ''Claw collar'' genoemd en biedt je de optimale ondersteuning. Daarnaast bevatten de schoenen aan de achterkant een speciale hielkap, welke zorgt voor het lockdown effect bewerkstellig. Ook bevatten de schoenen een speciale 3D structuur waarin de Non Stop Grip technologie van Adidas verwerkt is. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden optimaal is. Verder bevatten de schoenen een super lichte SPRINTFRAME onderzool, waardoor spelers zich snel los kunnen maken van hun tegenstander. Ook de noppenconfiguratie van de schoenen staat hier geheel in het teken van.

Meer informatie over de Adidas X voetbalschoenen, check je hieronder. Benzema speelt momenteel op de blauwe adidas X19 voetbalschoenen. welke op de foto hieronder te zien zijn. Voordat de snelle spits van De Koninklijke op de X schoenen speelde, liep Benzema op de F50 Adizero kicksen en de X15+ schoenen van het Duitse sportmerk. Bekijk hieronder ook de informatie waar je de kicksen van Karim Benzema exclusief kunt kopen en check ook het laatste nieuws over de Adidas X lijn waarop de speler uit Frankrijk zijn laatste trainingen of toekomstige wedstrijden in afwerkt. 

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen Benzema
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Dolberg
Thomas Müller
Bale
Di Maria
Mata 
Robben

Benzema voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de X voetbalschoenen van adidas, die Benzema momenteel draagt. Deze kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De duurste editie van de Adidas X lijn heeft een prijs van € 300-, maar andere Adidas X voetbalschoenen koop je voor € 200,-. De goedkopere versie van deze kicksen, scoor je al vanaf een prijs van € 50,-. De voetbalschoenen uit de adidas X lijn zowel zowel beschikbaar voor natuurgrasvelden als voor kunstgrasvelden. Bovendien heeft het Duitse sportmerk een zaalvoetbalschoen gelanceerd. Wil je items uit deze speciale silo van het merk kopen? Dan betaal je geen verzendkosten en heb je deze morgen in huis! 

Koop de nieuwste Karim Benzema schoenen in DEZE ONLINE WINKEL 

of de officiële webshop van adidas