Voetbalschoenen Bazoer

Wil je direct de nieuwste Nike Magista Obra II voetbalschoenen van Bazoer kopen? Check ze exclusief in deze winkel of DEZE SHOP. Directe levering en gratis verzending!

Riechadly Bazoer speelt zijn wedstrijden bij VFL Wolfsburg en het Nederlands Elftal op de Nike Magista Obra voetbalschoenen. De Obra schoenen uit de Magista lijn van Nike worden gekenmerkt door de hoge sok aan de bovenkant van de schoenen. Deze enkelsok wordt door Nike ook wel de dynamic fit collar genoemd. Een andere speler die op deze legendarische voetbalschoenen speelt is Kevin de Bruyne. Ook Borussia Dortmund sterspeler Götze speelt op deze schoenen. Hieronder vind je meer informatie over de kenmerken van de voetbalschoenen van Bazoer, welke perfect zijn voor wendbare, controlerende en snelle spelers, die zich snel los willen maken van hun tegenstander. Daarnaast geven we hieronder exclusief de informatie waar je de voetbalschoenen van de speler van Wolfsburg en het Nederlands Elftal kunt kopen! Momenteel speelt Bazoer op de navy blauwe Nike Magista Obra II voetbalschoenen.

Nike Magista Obra voetbalschoenen

Voetbalschoenen Bazoer
Nike Magista Obra II voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Snelle, controlerende en wendbare spelers
Materiaal Flyknit
Gewicht 205 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

David Luiz

Kevin de Brune

Mario Götze

Voetbalschoenen Riechadly Bazoer kopen

De voetbalschoenen van Bazoer met enkelsok kan je enkel kopen in volwassen maten! De nieuwste Nike Magista Obra II voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 275,- en € 285,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Voor kinderen is de lage versie, dus zonder sok, uiteraard wel beschikbaar. Deze voetbalschoenen koop je al vanaf een prijs van € 50,- in de odnerstaande shops. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Bazoer voetbalschoenen in de voetbalschoenenshop of

in deze unieke NIKE Magista OBRA SHOP