Voetbalschoenen Aubameyang

Wil je direct de nieuwste Nike Phantom VNM voetbalschoenen van Aubameyang kopen en niet eerst alle informatie over de kicksen van hem lezen? De nieuwste Aubameyang voetbalschoenen van Nike scoor je direct voor kinderen en volwassenen in deze SHOP of deze winkel! Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de schoenen waarop Pierre Emerick Aubameyang vanaf januari 2020 schittert bij Arsenal en Gabon.Pierre Emerick Aubameyang (18 juni 1989) is sterspeler van Arsenal en Gabon. Aubameyang werkt zijn trainingen, warming-up en wedstrijden op de roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen voor de wendbare voetballer die ook dodelijk voor het doel wilt zijn. Aubameyang kan het maximale uit zijn kwaliteiten halen door de aanwezigheid van de nieuwste technieken en materialen. Eerder speelde Aubameyang zijn wedstrijden op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Voordat Aubameyang op de nieuwste Nike Mercurial voetbalschoen speelde, droeg de uit Gabon afkomstige speler de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen. Momenteel werkt Aubameyang zijn wedstrijden af voor het Engelse Arsenal. Eerder kwam hij uit voor het Duitse Borussia Dortmund en Saint Etienne. Bij het nationale elftal van Gabon is Aubameyang een van de spelers waar het om draait. Check hieronder het laatste nieuws over de Aubameyang voetbalschoenen, waar ook Kane en Lewandowski op schitteren. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Phantom VNM oetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn voor kinderen en volwassenen beschikbaar.  Ook is er een goedkopere variant verkrijgbaar. Check ook het Arsenal voetbalshirt van Aubameyang. 

Nike Mercurial Phantom VNM voetbalschoenen

Voetbalschoenen Aubameyang

Nike Phantom VNM voetbalschoenen 

Merk Nike
Perfect voor Explosieve en snelle spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 167 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Lewandowski, Kane, Cavani

Voetbalschoenen Aubameyang kopen

De voetbalschoenen van Aubameyang kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. De Nike Phantom VNM voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 275,- en € 285,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 50,-.  Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Aubameyang schoenen in  deze SHOP 

of deze winkel! 

 

Historie