Voetbalschoenen Aubameyang

Wil je direct de nieuwste Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen van Aubameyang kopen en niet eerst alle informatie over de kicksen van hem lezen? De nieuwste Aubameyang voetbalschoenen van Nike scoor je direct voor kinderen en volwassenen in de officiële online Nike Store of koop ze in deze winkel! Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de schoenen waarop Pierre Emerick Aubameyang momenteel schittert bij Arsenal en Gabon.

Pierre Emerick Aubameyang (18 juni 1989) is sterspeler van Arsenal en Gabon. Aubameyang werkt zijn trainingen, warming-up en wedstrijden in het seizoen 2018-2019 af op de blauwe Nike Mercurial Superfly 360 Elite voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen behoren tot het Nike Always Forward pack. Deze voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen voor de wendbare, snelle en creatievev oetballer die ook dodelijk voor het doel wil zijn. Voordat Aubameyang op de nieuwste Nike Mercurial voetbalschoen speelde, droeg de uit Gabon afkomstige speler de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen. Momenteel werkt Aubameyang zijn wedstrijden af voor het Engelse Arsenal. eerder kwam hij uit voor het Duitse Borussia Dortmund en Saint Etienne. Bij het nationale elftal van Gabon is Aubameyang een van de spelers waar het om draait. Check hieronder het laatste nieuws over de Aubameyang voetbalschoenen, waar ook Mbappé en Alexis Sanchez op schitteren. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Nike Mercurial Superfly 360 Elite voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn voor kinderen en volwassenen beschikbaar.  Ook is er een goedkopere variant verkrijgbaar.

Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen

Voetbalschoenen Aubameyang

Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen

Merk Nike
Perfect voor Explosieve en snelle spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 167 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Mbappe, Alexis Sanchez

Voetbalschoenen Aubameyang kopen

De voetbalschoenen van Aubameyang kan je enkel kopen in volwassen maten! De Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 275,- en € 285,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 50,-.  Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Aubameyang schoenen in de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!