Voetbalschoenen Sergio Agüero

Wil je de nieuwe Puma ONE voetbalschoenen van Sergio Aguero direct kopen? Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in deze winkel of deze SHOP! Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Agüero speelt voor Manchester City en Argentinië vanaf januari 2020. 

Check hier het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Sergio Agüero. De Argentijnse sterspeler en international die uitkomt voor Manchester City werkt zijn Premier League en Champions League wedstrijden in het seizoen 2018-2019 af op de PUMA ONE voetbalschoenen. Sergio Agüero (02-06-1988) begon zijn voetbalcarrière bij Independiente, en vertrok in 2006 naar Atletico Madrid. Inmiddels is Sergio Agüero een van de sterspelers van het Engelse Man City en is hij ook een vast gezicht in de selectie van Argentinië. Agüero speelt zijn wedstrijden momenteel op de geel/zwarte Puma ONE voetbalschoenen uit het RUSH PACK! Voor deze periode speelde Aguero op de Puma evoSPEED voetbalschoenen. Agüero is een belangrijk gezicht van Puma voetbal. Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Marco Reus (Duitsland en Borussia Dortmund), Antoine Griezmann (Frankrijk en Atletico Madrid) en Suarez (Barcelona & Uruguay).  Check ook het Manchester City voetbalshirt van Aguero. 

Puma ONE voetbalschoenen

Voetbalschoenen Sergio Agüero
PUMA ONE voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor All round spelers
Materiaal Synthetisch/leer
Gewicht 103 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Giroud, Lukaku, Bellerin

Sergio Agüero voetbalschoenen kopen

De Puma ONE voetbalschoenen van sterspeler Sergio Agüero kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De prijs van het topmodel van de Sergio Agüero schoenen is € 200,-. Puma biedt echter vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Koop je Auguero Puma voetbalschoenen direct in deze winkel

of deze SHOP!