Merk: SKU: 011040

Deze zwarte adidas World Cup voetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor drassige of zachte velden. Dit komt omdat de schoenen zijn uitgerust met zes afschroefbare ijzeren noppen. Deze noppen zijn perfect voor zachte voetbalvelden, dus bijvoorbeeld wanneer het geregend heeft. De adidas World Cup schoenen bestaan al meer dan twintig jaar en dat komt niet in de laatste plaats om het klassieke design van de schoenen. Deze kicksen behoren niet voor niets tot de classic lijn van adidas, waartoe ook de adidas COPA Mundial voetbalschoenen behoren.  Deze schoenen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kangoeroeleer. De bovenkant van de schoenen is zwart en aan de zijkanten bevinden zich drie witte trademark strepen van adidas. Boven deze strepen staat de tekst ''World Cup.'' De achterkant van de voetbalschoenen van het Duitse sportmerk bevat een externe hielkap in het wit en de veters zijn zwart. Verder worden de kicksen gekenmerkt door de grote tong. Check hieronder nog meer features van de World Cups:

  • Het bovenwerk van de zwarte adidas World Cup voetbalschoenen is gemaakt van kangoeroeleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De binnenzool bevat een zogenaamde EVA binnenzool, welke voor de perfecte comfort zorgt wanneer je deze schoenen draagt.
  • Daarnaast bevatten de adidas Kaiser 5 schoenen een synthetische binnenvoering en een ingespoten loopzool voor de perfecte pasvorm. 
  • De schoenen bevatten een TRU-plaat voor lichtgewicht prestatie en duurzaamheid en schroefnoppen voor grip op zeer zachte, natuurlijke ondergronden

Klik op de buttons om deze schoenen met afschroefbare noppen te kopen voor volwassenen en kinderen. Deze schoenen zijn beschikbaar in maat 36, 36 2/3, 37 1/3, 38, 38 2/3, 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. In deze shops kan je de Kaiser 5 kicksen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Koop deze producten