adidas Glitch voetbalschoenen

Wil je alles weten over de nieuwste adidas Glitch voetbalschoenen? Dan ben je hier aan het goede adres. Benieuwd waar je de Glitch voetbalschoenen exclusief kan kopen?  Deze scoor je in de officiële adidas SHOP!

Check hieronder ook al onze blogs over de nieuwste Glitch voetbalschoenen. 

Roze -adidas -glitch -voetbalschoenen

adidas Glitch voetbalschoenen - customizen maar! 

Adidas lanceerde in 2016 voor het eerst de speciale Glitch voetbalschoenen. Deze kicksen worden niet door sterspelers gedragen en zijn alleen beschikbaar via een speciale app! Waarom zijn de voetbalschoenen uit de Glitch silo zo speciaal? 

De Adidas Glitch zijn een customize voetbalschoen die jou in staat stelt voortdurend jouw favoriete schoen samen te stellen. Dankzij overweldigende ontwikkelingen kan jij jouw Adidas voetbalschoenen nog persoonlijker maken. Op het eerste gezicht hebben de Adidas Glitch kicksen in design veel weg van de Adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen.  Een dergelijk concept van de Glitch voetbalchoenen zagen we in 2006 ook voorbij komen bij het TUNIT concept van de F50 kicksen. Adidas noemt deze schoenen ''een verwisselbaar concept voor voetbalschoenen, welke spelers de mogelijkheid geeft om van spel te veranderen wanneer ze dat maar willen.'' Deze schoenen zijn exclusief gelanceerd in Londen.

De Glitch voetbalschoen bestaat uit een verwisselbare bovenlaag en een TechFit Cage. De verwisselbare bovenlaag dient aangebracht te worden op deze cage. De cage vormt de basis van Adidasd Glitch kicksen. De voetbalschoenen tonen in techniek overeenkomsten met de Adidas X16+ Pure Control's. Dit komt voornamelijk tot uiting in de Techfit Collar die aanwezig is op de cage. De cage krijgt hierdoor van Adidas de benaming 'Techfit Cage'. Enerzijds geniet je dan dus van de voordelen van TechFit. Anderzijs geniet je dan van de voordelen van het Purecut Sock Syteem.  Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem verbergt de veters. Op deze manier is je voet nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook dit leidt tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De extra verhoogde sok van dit syteem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Uiteraard zijn de schoenen ook uitgerust met het door adidas ontwikkelde NSG systeem. Deze NON STOP GRIP technologie zorgt ervoor dat de balcontrole perfect is in alle weersomstandigheden. 

Stel je eigen adidas Glitch voetbalschoen samen

We gaven het hierboven al aan. De Glitch schoenen kan je zelf samenstellen. Zo zij er verwisselbare bovenlagen met FG- en SG onderstel. De Techfit Cage is er ook in een hoge en midel-hoge variant. Dit betekent dat de hoogte van het Pure Cut Systeem zal verschillen. Hier komt ook nog een bij dat de verwisselbare bovenlaag in wel meer dan 10 kleuren in zowel leren- als synthetische versie verkrijgbaar zal zijn. Kortom; de mogelijkheden met deze nieuwe voetbalschoenen zijn eindeloos! De mogelijkheden worden in de toekomst alleen maar uitgebreider.

Historie