adidas Nemeziz voetbalschoenen voor kinderen met veters - Zwart/Wit/Oranje

Koop hier de nieuwste zwart/wit/oranje adidas Nemeziz voetbalschoenen voor kinderen met veters. Deze schoenen kan je kopen in de volgende kindermaten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 en 40. Dit zijn de schoenen die onder andere worden gedragen door Messi, Firmino, Alaba, Moise Kean, Gravenberch en nog meer sterspelers. Dit is een geheel nieuwe voetbalschoen van adidas. Deze schoenen zijn er zowel voor kunstgras als voor natuurgras. Met deze schoenen kan je absoluut je tegenstander te snel af zijn met creativiteit en snelheid. 

Deze schoenen kan je kopen in de aangegeven shops. In deze shops kan je de adidas Nemeziz voetbalschoenen ook laten personaliseren met je eigen naam en nummer. Dit zijn de ideale schoenen voor voetballers die met hun creatieve spel het verschil willen maken op het veld! Als jij de skills hebt om een wedstrijd naar je hand te zetten, ben je klaar voor de magie van de Nemeziz. Deze voetbalschoenen voor junioren zijn gemaakt voor ongeëvenaarde behendigheid, met een unieke bandconstructie voor zowel compressie-ondersteuning als volledige flexibiliteit. Een dual lock-boord zet je enkel stevig vast en de voorvoet zorgt voor een directe touch. De loopzool ondersteunt elke dribbel en schijnbeweging tijdens explosieve acties op stevige velden.

 • De schoenen zijn geïnspireerd door een ritueel die veel voetballers voor het begin van een training of wedstrijd gebruiken. Dit is het intapen van de enkels voor een perfecte bescherming. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal materiaal. Het TENSION TAPE Van het door adidas ontwikkelde synthetische 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM zorgt er namelijk voor dat dit materiaal zich vormt naar de vorm van de voeten en je een ideale pasvorm hebt, waardoor het balgevoel optimaal is. En dat niet alleen, het zorgt namelijk ook voor de perfecte bescherming bij het maken van creatieve en snelle acties!
 • De schoenen bevatten ook een enkelsok, welke de vorm van een V hebben. Dit wordt bij de Nemeziz schoenen de DUAL LOCK COLLAR genoemd. Hierdoor heb je ook een perfecte fit en bescherming rondom de enkels. 
 • De voorvoeten van deze schoenen zijn uitgerust met het AGILITY KNIT 2.0 materiaal. Dit materiaal neemt dezelfde vorm aan als de voorvoet, waardoor je direct een perfect reactievermogen hebt als je deze aantrekt. 
 • De schoenen voor kinderen zijn uitgerust met veters. Deze versie wordt ook wel de 19.1 versie voor kinderen genoemd. 
 • Normale pasvorm
 • Vetersluiting
 • Bovenwerk van textiel
 • Tension Tape voor een persoonlijke pasvorm
 • Voetbalschoenen voor stevige velden
 • Agility-noppenconfiguratie
 • Lichtgewicht TPU-loopzool

Klik op de buttons om de nieuwste adidas Nemeziz voetbalschoenen exclusief te kopen. In deze winkels heb je de mogelijkheid deze schoenen te laten personaliseren!