adidas Nemeziz kunstgras voetbalschoenen

Koop hier de nieuwste adidas kunstgras Nemeziz voetbalschoenen. Deze turf voetbalschoenen zijn speciaal voor kunstgras bedoeld. Deze zijn gebaseerd op de adidas Nemeziz voetbalschoenen van Messi. Deze schoenen kan je voor kinderen en volwassenen kopen. Dit kan in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze turf voetbalschoenen worden gekenmerkt door het design van flitsende zwarte en navy blauwe strepen. De drie adidas strepen op de zijkanten van deze indoor schoenen zijn fel geel. Het bovenwerk van de schoenen bevat een uniek bovengedeelte. Het bovenwerk is geïnspireerd door een ritueel dat voetballers altijd hebben, het intapen van hun enkels voor een wedstrijd, voor de perfecte bescherming. Het bovenwerk van de schoenen is dan ook gemaakt van een uniek bandage materiaal. Check hieronder de kenmerken van deze zaalvoetbalschoenen. 

  • De schoenen zijn geïnspireerd door een ritueel die veel voetballers voor het begin van een training of wedstrijd gebruiken. Dit is het intapen van de enkels voor een perfecte bescherming. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal materiaal. Het TORSION TAPE Van het door adidas ontwikkelde synthetische 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM zorgt er namelijk voor dat dit materiaal zich vormt naar de vorm van de voeten en je een ideale pasvorm hebt, waardoor het balgevoel optimaal is. En dat niet alleen, het zorgt namelijk ook voor de perfecte bescherming bij het maken van creatieve en snelle acties! Ervaar de directe touch en het gevoel van een robuust bovenwerk van textiel
  • Deze kunstgras voetbalschoenen hebben een AGILITY onderstel, waarmee je hoge snelheden kan behalen. Bovendien biedt de zool de perfecte grip op kunstgrasvelden.
  • De enkelsok (in de vorm van een V) geeft de perfecte lockdown. Bij het maken van hoge snelheden en creatieve acties, blijft de voet op zijn plaats in de schoen zitten. 
  • Deze kunstgrasschoen is alleen bedoeld om op kunstgras mee te voetballen. 

Klik op de buttons om deze adidas Nemeziz kunstgras voetbalschoenen per direct te kopen.