adidas Nemeziz kunstgras voetbalschoenen - Fel rood/Zilver - 302 Redirect pack

Koop hier de nieuwste adidas kunstgras Nemeziz kunstgras voetbalschoenen voor kinderen en volwassenen. Dit zijn de schoenen uit het 302 Redirect pack en deze schoenen zijn een combinatie van fel rood en zilver. Deze turf voetbalschoenen zijn speciaal voor kunstgras bedoeld. Deze zijn gebaseerd op de adidas Nemeziz voetbalschoenen van Messi. Ook spelers als Alaba, Moise Kean en Firmino spelen op de adidas Nemeziz voetbalschoenen.  Deze schoenen kun je bestellen in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Als er nog geen woord bestaat voor jouw manier van voetballen, heb je het verdiend om je skills te ontketenen in de Nemeziz. Deze voetbalschoenen zijn gemaakt voor ongeëvenaarde behendigheid, met een unieke bandconstructie voor zowel compressie-ondersteuning als volledige flexibiliteit. Een robuust bovenwerk van textiel biedt een directe touch op de bal. De stroeve rubberen loopzool houdt je op de been bij elke dribbel en schijnbeweging tijdens explosieve actief op kunstgrasvelden.Check hieronder de kenmerken van deze kunstgras voetbalschoenen. 

  • De schoenen zijn geïnspireerd door een ritueel die veel voetballers voor het begin van een training of wedstrijd gebruiken. Dit is het intapen van de enkels voor een perfecte bescherming. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal materiaal. Het TENSION TAPE Van het door adidas ontwikkelde synthetische 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM zorgt er namelijk voor dat dit materiaal zich vormt naar de vorm van de voeten en je een ideale pasvorm hebt, waardoor het balgevoel optimaal is. En dat niet alleen, het zorgt namelijk ook voor de perfecte bescherming bij het maken van creatieve en snelle acties! Ervaar de directe touch en het gevoel van een robuust bovenwerk van textiel
  • Deze kunstgras voetbalschoenen hebben een AGILITY onderstel, waarmee je hoge snelheden kan behalen. Bovendien biedt de zool de perfecte grip op kunstgrasvelden.
  • De enkelsok (in de vorm van een V) geeft de perfecte lockdown. Bij het maken van hoge snelheden en creatieve acties, blijft de voet op zijn plaats in de schoen zitten. 
  • Deze kunstgrasschoen is alleen bedoeld om op kunstgras mee te voetballen. 

Klik op de buttons om deze adidas Nemeziz kunstgras voetbalschoenen per direct te kopen. In alle shops kun je deze schoenen laten personaliseren. Directe levering!