adidas Nemeziz 19+ voetbalschoenen voor kinderen - Wit/Blauw

Koop hier de nieuwste witte adidas Nemeziz voetbalschoenen voor kinderen. Deze schoenen zijn onderdeel van het Uniforia pack en worden door verschillende sterspelers gedragen in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. Dit zijn de schoenen die onder andere worden gedragen door Messi, Moise Kean, Firmino, Alaba, Lingard en andere sterspelers. Dit is een geheel nieuwe voetbalschoenen van adidas. Deze schoenen kan je kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan zowel in een versie voor kunstgras als voor natuurgras. Deze schoenen zijn beschikbaar in de maten 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 en 38 voor kinderen. In deze shops kan je de adidas Nemeziz voetbalschoenen ook laten personaliseren met je eigen naam en nummer.  Als jij de skills hebt om een wedstrijd naar je hand te zetten, ben je klaar voor de magie van Nemeziz. Je trotseert elke uitdaging. Ontwijkt je rivalen tot ze het spel verliezen. Voor dat talent hoef je je niet te verontschuldigen. Het superstrakke maar flexibele bovenwerk van deze veterloze junior voetbalschoen zet je voet klemvast zonder je skills in de weg te zitten. Own je agility in de adidas Nemeziz 19+ Firm Ground voetbalschoenen.

 • De schoenen zijn geïnspireerd door een ritueel die veel voetballers voor het begin van een training of wedstrijd gebruiken. Dit is het intapen van de enkels voor een perfecte bescherming. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal materiaal. Het TENSION TAPE Van het door adidas ontwikkelde synthetische 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM zorgt er namelijk voor dat dit materiaal zich vormt naar de vorm van de voeten en je een ideale pasvorm hebt, waardoor het balgevoel optimaal is. En dat niet alleen, het zorgt namelijk ook voor de perfecte bescherming bij het maken van creatieve en snelle acties!
 • De schoenen bevatten ook een enkelsok, welke de vorm van een V hebben. Dit wordt bij de Nemeziz schoenen de DUAL LOCK COLLAR genoemd. Hierdoor heb je ook een perfecte fit en bescherming rondom de enkels. 
 • De voorvoeten van deze schoenen zijn uitgerust met het AGILITY KNIT 2.0 materiaal. Dit materiaal neemt dezelfde vorm aan als de voorvoet, waardoor je direct een perfect reactievermogen hebt als je deze aantrekt. 
 • Het onderstel van de schoenen is superlicht. Dit betreft namelijk de zogenaamde TORSIONFRAME loopzool, welke is uitgerust met TORSION RIBS. Dit zorgt ervoor dat je hoge snelheden kunt behalen. Dit wordt nog eens verwerkt door de langwerpige noppen aan de onderkant van de schoenen. 
 • Deze schoenen hebben geen veters, zodat je een nog groter schietoppervlak hebt. 
 • Normale pasvorm
 • Veterloze constructie
 • Halfhoog bovenwerk van textiel
 • Voetbalschoenen voor stevige velden
 • Tension Tape voor een persoonlijke pasvorm
 • Agility-noppenconfiguratie

Klik op de buttons om deze voetbalschoenen exclusief te kopen. In deze winkels heb je de mogelijkheid deze schoenen te laten personaliseren!