adidas Nemeziz kunstgras voetbalschoenen voor kinderen

Koop hier de nieuwste adidas kunstgras Nemeziz kunstgras voetbalschoenen voor kinderen. Deze kunstgras voetbalschoenen kun je vanaf nu kopen in speciale schoenmaten voor kinderen: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 en 38. Deze turf voetbalschoenen zijn speciaal voor kunstgras bedoeld. Deze zijn gebaseerd op de adidas Nemeziz voetbalschoenen van Messi. Ook spelers als Alaba, Moise Kean en Firmino spelen op de adidas Nemeziz voetbalschoenen. Je trotseert elke uitdaging. Ontwijkt je rivalen tot ze het spel verliezen. Voor dat talent hoef je je niet te verontschuldigen. Deze junior voetbalschoenen geven je de ondersteuning en flexibiliteit die je nodig hebt om verdedigers het nakijken te geven. Het naadloze, synthetische bovenwerk zet je voet klemvast met een halfhoog design. De rubberen loopzool biedt soepele grip op turfvelden. Own je agility in de adidas Nemeziz  3 Turf voetbalschoenen. Het halfhoge model ondersteunt je enkel bij elke schijnbeweging en strakke actie.

  • De schoenen zijn geïnspireerd door een ritueel die veel voetballers voor het begin van een training of wedstrijd gebruiken. Dit is het intapen van de enkels voor een perfecte bescherming. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal materiaal. Het TORSION TAPE Van het door adidas ontwikkelde synthetische 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM zorgt er namelijk voor dat dit materiaal zich vormt naar de vorm van de voeten en je een ideale pasvorm hebt, waardoor het balgevoel optimaal is. En dat niet alleen, het zorgt namelijk ook voor de perfecte bescherming bij het maken van creatieve en snelle acties! Ervaar de directe touch en het gevoel van een robuust bovenwerk van textiel
  • Vetersluiting
  • Synthetische wreefband
  • Ondersteunend, halfhoog design
  • Voetbalschoenen voor turfvelden
  • Rubberen loopzool voor kunstgras en hardcourt
  • Artikelkleur: Cloud White / Core Black / Screaming Orange
  • Artikelcode: FW7361

Klik op de buttons om deze adidas Nemeziz kunstgras voetbalschoenen voor kinderen per direct te kopen. In alle shops kun je deze schoenen laten personaliseren. Directe levering!