adidas COPA voetbalschoenen

Bestel de nieuwste adidas COPA Pure 2 voetbalschoenen altijd via voetbal-schoenen.eu. Dit zijn de schoenen dit gedragen worden door spelers als Bernardo Silva, Manuel Neuer, Alexis Mac Allister, Jordi Alba, Donnarumma, Hummels, Tete, Gvardiol, Rice, Botman, Ito, Sutalo, Ramaj, Luuk de Jong, Walter Benitez en tal van andere spelers.

De adidas COPA voetbalschoenen zijn de ideale schoenen voor spelers die kalm aan de bal blijven, het overzicht kunnen bewaren en het spel willen verdelen. Het design van de COPA Pure 2 voetbalschoenen is geïnspireerd door de FIFA World Cup 1982 voetbalschoenen en bevatten bijna dertig jaar nog steeds de beste technologieën.

adidas COPA voetbalschoenen Solar Energy pack

Kenmerken adidas COPA voetbalschoenen

Hieronder bespreken we alle kenmerken van de adidas COPA voetbalschoenen. 

  • Fusionskin; Het bovenwerk van de adidas COPA voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Fusionskin materiaal. Dit betreft een premium leer met een beschermende laag, dat ervoor zorgt dat water afgestoten wordt en slijtage tegengaat.
  • 3D Haptic Print; De adidas COPA voetbalschoenen bevatten ter hoogte van de voorvoet gewatteerde lijnen. Deze lijnen zijn in een gestroomlijnde vorm verwerkt, die nog beter aansluit op de vorm van je voeten. Door deze lijnen zijn er verschillende dichtheden van de vulling. Aan de zijkanten zit er bijvoorbeeld meer vulling, waardoor je stabiel blijft en evenwicht houdt. Ter hoogte van de wreef zit er een hoge dichtheid aan dikke vulling. Dit zorgt voor schokdemping in de key controle zone, de zone waar je de bal mee aanneemt. De voorkant van de voorvoet bevat een wat fijnere vulling. Dit betreft de key zone, de zone waar je de bal het meest raakt. Door deze fijnere vulling kun je de bal nog nauwkeuriger passen en schieten.
  • Primeknit collar; Er is zowel een een versie met een enkelsok als zonder enkelsok. Deze enkelsok wordt door adidas de Primeknit collar genoemd. Deze enkelsok zorgt ervoor dat je de schoenen naadloos aan kunt doen. De schoenen vormen zich perfect naar de vorm van je voeten, wat voor een optimaal draagcomfort zorgt.
  • Torsionframe; De zoolplaat van de adidas COPA voetbalschoenen betreft het zogenaamde Torisonframe. Dit frame versterkt je balans en stabiliteit. Bovendien zorgt het voor een optimale acceleratie, tractie en rotatie bij het behalen van hoge snelheden.
  • Hielkap; de hielkap aan de achterkant zorgt voor het lockdown effect. Hierdoor ga je niet met je voeten in de voetbalschoenen schuiven en verlies je ook geen bewegingsvrijheid.
  • De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping.
  • De adidas COPA voetbalschoenen bevatten veters. 
  • De adidas COPA voetbalschoenen hebben een wat ruimere pasvorm. Deze voetbalschoenen zijn dan ook perfect voor spelers met een wat bredere voet.

Wie spelen er op de adidas COPA voetbalschoenen?

De adidas COPA Pure 2 League voetbalschoenen (de versie met Primeknit collar) worden gedragen door spelers als Rice, Gvardiol, Botman, Koni de Winter en Ito. De versie zonder enkelsok (de low version) wordt gedragen door spelers als Neuer, Luuk de Jong, Bernardo Da Silva, Mac Allister, Jordi Alba, Donnarumma, Hummels, Adrián, Tete, Sutalo, Ramaj en Walter Benítez.

adidas COPA voetbalschoenen kopen

De adidas COPA Pure voetbalschoenen kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Dit kan in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39,40, 41, 42, 43, 44,45, 46, 47 en 48. Je kan deze schoenen zowel voor kunstgras als voor natuurgras kopen of voor indoor. De goedkoopste schoenen hebben een prijs van € 49,95 en de duurste schoenen hebben een prijs van € 250,-. In deze shops kan je de voetbalschoenen uiteraard laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd. 

Voetbalshop
vanaf € 55
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 55
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 55
Bestellen >

adidas COPA voetbalschoenen Solar Energy pack

Historie