adidas X16 voetbalschoenen

Check hier alles over de nieuwste adidas X voetbalschoenen. De adidas X16 voetbalschoenen zijn beschikbaar in een leren versie, maar ook in de PureChaos versie, de X16.1, 2, 3 en 4 of de zaalvoetbalschoenen en kunstgras schoenen. De adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen waar sterren als Suarez, Mata, Robben, Bale, James, Müller, Di Maria, Diego Costa en Alaba op spelen. De revolutionaire voetbalschoen van adidas werd eind september 2015 op de markt gebracht in navolging tot de 1e generatie X15 worden gezien als de opvolger van de Adidas X16Primeknit kicksen. Deze voetbalschoenen van adidas zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! De adidas X16+ Pure Chaos stellen je in staat onverwachte bewegingen te maken om zo de tegenstander op het verkeerde been te zetten. Ook aan de X16+ Pure Chaos is een revolutionaire enkelsok toegevoegd. Hieronder staan bovendien de andere kenmerken van de adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen!

Direct enthousiast over de nieuwe adidas X voetbalschoenen? Koop ze voor volwassenen en kinderen EXCLUSIEF in deze SHOP of deze online winkel. Vanaf € 39,95!

Technische informatie adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen

Check hieronder alle informatie over de adidas X voetbalschoenen, waarvan jaarlijks verschillende collecties worden gelanceerd. 

  • De adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie en zijn zowel verkrijgbaar in volwassen als in kindermaten. De verkoopprijs van de X16+ Pure Chaos voetbalschoenen bedraagt € 299,95, maar goedkopere versies van de adidas X schoenen koop je al vanaf € 39,95.  Een overzicht van de verschillende adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen kan je hierboven vinden.
  • De bovenkant van de Adidas X16+ Pure Chaos schoenen is gemaakt van een TechFit compressie bovendeel. Dit bovenwerk vormt zich direct naar de voet, zodra je de voetbalschoenen aantrekt. Dit heeft als voordeel dat je de voetbalschoenen niet hoeft in te lopen. Dit geeft een nauwsluitende, aangename en individuele pasvorm.
  • Ook nieuw aan deze 'Chaos' schoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. De sok geeft superieure stabiliteit en combineert dit met ongekende bewegingsvrijheid.
  • Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Het NSG bestaat uit een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk die de bal aan je voeten geplakt houdt.
  • Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X16+ Pure Chaos voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. 
  • De nieuwste Pure Chaos voetbalschoenen bevatten verder het sprintframe. Dit frame zagen we eerder terugkomen bij de F50 voetbalschoenen van adidas. Het sprintframe kent wel een vernieuwde uitstraling.
  • De voetbalschoenen wegen 201 gram. 
  • adidas heeft verschillende versies van de adidas X schoenen gelanceerd. De goedkopere versies bevatten minder features, waardoor deze goedkoper zijn. Sommige versies bevatten een goedkoper bovenwerk of geen enkelsok of een zool die van een ander materiaal is gemaakt. Om deze reden scoor je sommige van deze schoenen al vanaf € 39,95! 

Spelers

Sterspelers die op de nieuwste generatie X16.1 voetbalschoenen spelen zijn Suarez (Uruguay en Barcelona), Bale (Wales en Real Madrid) en Morata (Spanje en Juventus).

Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de X16+ Pure Chaos voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste X16.1 voetbalschoenen! 

Check de online voetbalschoenenshop!

of de online X16 shop van adidas!