adidas X 18 PLUS

Check hier alles over de nieuwste adidas X18+ voetbalschoenen. De adidas X18+ voetbalschoenen. De X18+ schoenen zijn beschikbaar in voetbalschoenen, maar ook in een kunstgras variant. De adidas X18+ Purespeed voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen waar sterren Messi, Draxler en Renato Sanches hun wedstrijden op spelen. De revolutionaire voetbalschoen van adidas werd eind november 2017 op de markt gebracht. Deze voetbalschoenen van adidas zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! De adidas X18+ stellen je in staat onverwachte bewegingen te maken om zo de tegenstander op het verkeerde been te zetten. Ook aan de X18+ is een revolutionaire enkelsok toegevoegd. Hieronder staan bovendien de andere kenmerken van de adidas X18+ voetbalschoenen!

Haal jouw adidas X 18+ Purespeed voetbalschoenen dan in deze shop of deze winkel!

Kenmerken adidas X 18+ Purspeed voetbalschoenen

Deze schoenen gemaakt voor snelle, behendige spelers die in elke chaotische situatie de juiste oplossing bedenken, zitten vol van nieuwe technieken. Deze technieken zijn speciaal gemaakt om jouw nog beter te laten spelen! We beschrijven ze even kort.

Het Techfit-compressiebovenwerk zorgt ervoor dat de schoen precies naar jouw voet gaat staan. Hierdoor hoef je de schoenen niet eerst in te lopen, maar zitten ze meteen als gegoten.

Het bovenwerk van de voetbalschoen is gebreid waardoor het een natuurlijke bewegingsvrijheid geeft en krachtige stabiliteit. Doordat de voetbalschoenen geen veters hebben, maar een groter controle oppervlak dankzij de Purecut-sokvoorvoet, kan jij op hoge snelheden nog steeds de beste controle houden over de bal! Het Non Stop Grip systeem houdt in dat het bovenwerk van de schoen bedenkt is met een dun stripreliëf. Deze dunnen laag zorgt ervoor dat de bal aan je voeten geplakt is!

Als al deze technieken nog niet genoeg zijn heeft adidas er nog een schepje bovenop gedaan.

De X-hielvorming in de schoen zet de voet stevig vast bij snelle wendingen. Precies wat jij als bewegelijke speler net nodig hebt!

Adidas X 18+ Purspeed voetbalschoenen kopen

Deze geweldige voetbalschoenen van adidas zijn echter niet goedkoop. Om deze voetbalschoenen te kopen moet je €299.95 neerleggen, maar ze zijn het waard!

Als jij nou ook niet kan wachten om op deze voetbalschoenen te spelen, haal ze dan in deze shop of in deze winkel!