adidas Predator Instinct

Adidas .predator .instinct .header (1)

  • De adidas Predator Instinct voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in verschillende kleuren kopen en zowel in volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de Predator Instinct voetbalschoenen verschilt van € 220,- tot € 350,-. Een overzicht van de verschillende adidas Predator voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • Deze voetbalschoenen worden voornamelijk gekenmerkt door de op de bovenzijde aanwezige rubberen zones. De rubberen zones bevinden zich op de neus en rondom de veters. De door adidas toegepaste 3D grip pads moet resulteren in een ultiem balgevoel. Deze technologie beïnvloed alle handelingen rondom balhandelingen positief. Hierbij valt te denken aan het stoppen, controleren en het effect geven aan de voetbal. Zo scoor jij het winnende doelpunt in de laatste minuut met een fantastisch afstandschot!
  • De bovenzijde van de adidas Predator Instinct voetbalschoenen is gemaakt van HybridTouch. Dit materiaal is een combinatie van leer en kunststof en brengt vele voordelen met zich mee. HybridTouch is een super zacht materiaal. Dit materiaal is slijtvaster en zorgt voor comfort aan de voet. 
  • Bij de huidige versie van adidas Predator Instinct voetbalschoenen heeft adidas gekozen voor een platte zool. Bij vorige edities was de zool van de Predator schoen meer gebogen. Met deze platte zool zorgt adidas voor extra stabiliteit bij de voetballers. Ook zorgt de platte zool tevens voor extra controle, omdat in de voorvoet een "control frame" zit verwerkt. Zo kun je de bal eenvoudiger controle en hebt men ook een beter afzet bij het inzetten van een sprint. De zool maakt het nog meer mogelijk te schitteren op harde ondergronden.
  • adidas biedt met haar Predaor Instinct voetbalschoenen de mogelijkheid prestaties te analyseren. Dit komt door de gestanste EVA-middenzool, waardoor een adidas Mi-coach in de schoenen geplaatst kan worden.
  • De voetbalschoenen bezitten een unieke noppenconstructie. Deze noppenconstructie zorgt ook voor extra stabiliteit en versnelling, vooral op droge harde voetbalvelden.