adidas Predito Instinct

Adidas .predito .instinct .header .voetbalschoenen

  • De adidas Predito Instinct voetbalschoenen zijn qua prijs het laagst in de Predator lijn van adidas. Het prijsniveau van deze voetbalschoenen is tussen de € 40,- en € 50,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar in verschillende versies. Deze voetbalschoenen kunnen namelijk zowel in de FG (Firm Ground) als in de SG (Soft Ground) en AG (Artificial Ground) versie worden gekocht. De Predito voetbalschoenen van adidas hebben hetzelfde design als de Predator Instinct en Absolado Instinct. De bovenlaag van de Predito Instinct zijn gemaakt van synthetisch leer en zijn daarom slijtvast en zacht.
  • Waar bij de adidas Predator Instinct gebruik werd gemaakt van 3D grip paths en bij de Absolado Instinct van CPU, wordt bij de adidas Predito Instinct op de bovenzijde gebruik gemaakt van TPU zones. De TPU zones zijn op de bovenlaag gedrukt en bevinden zich op de neus en rondom de veters van de schoenen. De CPU zones op de Predito Instinct moeten zorgen voor een optimale grip op de bal.
  • De zool van de adidas Predito Instinct schoen is vernieuwd en is gemaakt van EVA materiaal. Dit geeft een comfortabel gevoel en leidt tevens tot meer flexibiliteit op de voorvoet.