Lage adidas Predator voetbalschoenen met veters - Zwart

Koop hier de lage versie van de adidas Predator Freak voetbalschoenen. Deze schoenen zijn geheel zwart. Dit betreft de zogenaamde LOW FREAK 1 version van de adidas Predator voetbalschoenen. Dit betekent dat deze schoenen geen enkelsok bevatten en ook uitgerust zijn met veters. de FREAK 1. LOW versie wordt gedragen door spelers als Alaba, David Luiz, Insigne, Mendy, Morata en nog meer sterspelers. 

Deze voetbalschoenen zijn al verkrijgbaar in maat 39 en loopt op tot maat 48. De adidas Predator voetbalschoen is de klassieker onder de voetbalschoenen van adidas en is sinds een aantal jaar in een geheel nieuw jasje gestoken.  Bovendien is de upper van de schoenen uitgerust met 406 spikes voor een nog betere controle en een speciale spin wanneer je de bal schiet. Wil je nog meer weten over deze voetbalschoen van adidas? Check hieronder de kenmerken. Deze schoenen kun je kopen in de volgende maten voor volwassenen: 38, 39, 40, 41, 42, 42, 43, 44, 45, 46 en 47! Je kunt je stempel pas op de sport drukken als je de sport z'n stempel op jou laat drukken. Elke wedstrijd is een kans om grootser en beter te worden. Overheersender. Laat jouw natuurkracht de vrije teugel in de Predator Freak. Voor deze voetbalschoenen hebben we de Demonskin 2.0 verder over het bovenwerk door laten lopen voor nog meer balcontrole. Door de tweedelige boord stop je je voet makkelijk in het nauwsluitende adidas Primeknit-bovenwerk. De gesplitste loopzool helpt je op stevige velden de tegenstander te domineren. 

  • Normale pasvorm
  • Vetersluiting
  • Bovenwerk van adidas Primeknit-textiel
  • Demonskin 2.0-schietvlak van rubber
  • Loopzool voor stevige ondergronden
  • Artikelkleur: Core Black / Grey Four / Cloud White
  • Artikelcode: FY1028

Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen van adidas direct te bestellen! In alle shops kun je deze nieuwste adidas Predator voetbalschoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!