Koop hier de nieuwste wit/blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen voor volwassenen uit het Sapphire Edge pack. Deze voetbalschoenen zijn al verkrijgbaar in maat 39 en loopt op tot maat 48. De adidas Predators zijn de voetbalschoenen die gedragen worden door sterren als Pogba, Onana, Özil, Rakitic, Alli, Blind  nog veel meer sterspelers. De adidas Predator voetbalschoen is de klassieker onder de voetbalschoenen van adidas en is sinds een aantal jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. De Edge+ versie van de schoenen bevatten een enkelsok en geen veters. Bovendien zijn de schoenen uitgerust met een speciaal design van dunnere rubberen lijnen over de upper van de schoenen. Deze technologie wordt door adidas de ZONE SKIN technologie genoemd. Wil je nog meer weten over deze voetbalschoen van adidas? Check hieronder de kenmerken. Deze schoenen kun je kopen in de volgende maten voor volwassenen: 38, 39, 40, 41, 42, 42, 43, 44, 45, 46 en 47! Daarnaast kun je deze voetbalschoenen voor kinderen bestellen in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 en 37. Wendbaarheid. Kracht. Controle. Als jij iedereen een stap voor bent op het veld, liggen alle mogelijkheden open. Met adidas Predator bekijk je deze prachtige sport vanuit een gloednieuw perspectief. Deze veterloze voetbalschoenen hebben een Zone Skin-bovenwerk met discrete geribbelde stukken voor verschillende soorten balcontact. Een gewogen Power Facet in de voorvoet geeft extra kracht bij elk schot. De flexibele adidas PRIMEKNIT-boord houdt je voet stevig op z'n plek.

  • Normale pasvorm
  • Het bovenwerk bestaat uit vier afzonderlijke geribbelde stukken die zijn ontworpen voor optimale wendbaarheid, kracht, controle en dribbels.

  • Een Power Facet in de voorvoet verschuift het gewicht naar de voorkant van de schoen om je schoten een extra kick te geven.

  • De loopzool geeft je solide grip op stevige velden.

  • De stretchy boord biedt flexibele ondersteuning, lichtgewicht comfort en maakt aantrekken makkelijker.

  • Veterloze constructie

  • adidas PRIMEKNIT-bovenwerk

  • Rubberen Zone Skin-secties voor balcontrole
  • Firm ground-loopzool

Klik direct op de buttons om deze adidas Predator Edge voetbalschoenen met enkelsok direct te bestellen! In alle shops kun je deze nieuwste adidas Predator voetbalschoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!