adidas Predator 19 voetbalschoenen

Lees hier alles over de adidas Predator 19 voetbalschoenen. Dit zijn de klassiekers onder de voetbalschoenen van adidas en worden gedragen door spelers als Pogba, Özil, Rakitic, Alli, Ramsey, Renato Sanches, Neuer, Donny van de Beek en vele andere sterspelers. De adidas Predator voetbalschoenen die gemaakt zijn voor spelers met een uitstekende pass die het spel willen domineren zijn niet meer weg te denken in de historie van voetbalschoenen! Deze unieke lijn van adidas die in 1994 voor het eerst werd uitgebracht groeide uit tot misschien wel de meest verkochte schoenenlijn ooit! In 1994 kwam adidas voor het eerst met rubberen strepen op de schoen met het idee dat dit meer controle, kracht en effect zou geven. Alleen wat zij nooit konden voorspellen was dat dit het begin was van een voetbalschoenenlijn die de voetbalschoenenwereld zou veroveren! De kracht van deze schoen werd nog extremer toen wereldsterren Zidane, Beckham, Gerrard en tal van andere sterren hiermee gingen spelen.

De Predator voetbalschoen heeft in de loop der jaren verschillende transformaties meegemaakt. Te denken aan de tong die over de veters valt, de plaatsing van de noppen en de drie kenmerkende strepen van het logo. De bekendste Predator schoenen zijn de: Accelerator en de Mania.

Lees hier onder alles over de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen! Bestel deze schoenen altijd in deze SHOP of de officiële ADIDAS shop of deze winkel! 

Technische adidas 19 Predator voetbalschoenen

  • De adidas Predator 19 voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Zo kan je op elk veld uit de voeten. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in volwassen maten als in kindermaten kopen. De verkoopprijs van de adidas Predator voetbalschoenen start vanaf € 270,-, maar de goedkoopste versie van de schoenen bestel je al vanaf € 55,-.  Een overzicht van de verschillende adidas Predator voetbalschoenen kan je hierboven vinden.
  • De adidas Predator voetbalschoenen kun je zowel met veters als zonder veters kopen. 
  • De upper van de Predator 19 voetbalschoenen zijn gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien heb je hierdoor een sokachtige fit! De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!
  • De Predators van adidas bevatten ook dit jaar weer een enkelsok. Deze sok heeft een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd.
  • De Predator schoenen bevatten ook een hielkap, welke gemaakt is van een rubberen materiaal. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. 
  • De schoenen zijn bovendien uitgerust met de revolutionaire Forged Knit technologie. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de banen over de voorkant van de voetbalschoenen. Deze strepen worden door adidas altijd geaccentueerd. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. 
  • De 19+ versie van de voetbalschoenen bevatten geen veters.  Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal.
  • De adidas Predator 19 voetbalschoenen bevatten ook een extra laagje Controlskin. Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas namelijk de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 
  • De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd.  Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn.
  • In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden. 

Spelers die op de adidas Predator voetbalschoenen spelen

Spelers als Ter Stegen, Gündogan, Neuer, Laporte, Navas, Donny van de Beek, Fabinho, Cuadrado, Calhanoglu  spelen op de 19.1 versie van de adidas Predators. Dit zijn de voetbalschoenen met veters. De 19+ versie zijn de adidas Predators met veters en worden gedragen door sterren Pogba, Özil, Rakitíc, Alli, Pjanic, Ramsey, Renato Sanches en andere sterspelers. 

adidas Predator voetbalschoenen kopen

De adidas Predator voetbalschoenen kun je altijd kopen in de onderstaande winkels.  Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot maat 36 en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf 37 tot 48. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versie van deze adidas Predator voetbalschoenen bestel je al vanaf € 75,-. De schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, zoals voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden en kun je ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de voetbalschoenen exclusief in deze SHOP

of de officiële ADIDAS shop 

of deze winkel!