adidas Absolado Instinct

Adidas .absolion .instinct .header (1)

  • De adidas Absolado Instinct voetbalschoenen┬ázijn goedkoper dan de adidas Predator Instinct voetbalschoenen, maar hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk. Deze voetbalschoenen vallen namelijk in het middensegment van de Predator lijn. De Absolado Instinct voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar in de FG (Firm Ground), als in de SG (Soft Ground) en AG (Artificial Ground) versie en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Een overzicht van de beschikbare adidas Absolado Instinct voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • De Absolado Instinct voetbalschoenen hebben een dunne lederen synthetische bovenlaag, hetgeen comfortabel draagt en leidt tot het ultieme balgevoel
  • Op de adidas Absolado Instinct voetbalschoenen komen meerdere CPU zones terug en dienen te zorgen voor een ultieme grip met de bal. De CPU zones zijn zichtbaar op de neus en langs de veters van de voetbalschoenen. Bovendien heeft de bovenzijde van de voetbalschoenen een "pass pad". Het door adidas ontworpen "pass pad" draagt tevens bij aan controle en het verhogen van precisie in trappen en passen.
  • Net als bij de adidas Predator Instinct voetbalschoenen is een nieuwe zool toegepast. Het "control frame" die verwerkt zit in de zool herbergt vele voordelen. Zo leidt het adidas "control frame" tot het verbeteren van de rotatie, voornamelijk op de voorvoet. Ook staat de voetballer dichter bij de grond, zodat een goed balgevoel altijd aanwezig is.