adidas Nitrocharge 4.0

Adidas .nitrocharge .3.0.voetbalschoenen .header

  • De adidas Nitrocharge 4.0 voetbalschoenen zijn qua prijs het laagst in de Nitrocharge lijn van adidas. Het prijsniveau van deze voetbalschoenen is tussen de € 32,50 en € 50,-. De Nitrocharge 3.0 voetbalschoenen hebben echter vrijwel hetzelfde uiterlijk als de 2.0. De Nitrocharge 3.0 voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar in de FG (Firm Ground), als in de SG (Soft Ground) en AG (Artificial Ground) versie en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Een overzicht van de beschikbare Nitrocharge 3.0 voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • De bovenlaag van de 3.0 adidas schoenen zijn gemaakt van stevig synthetisch materiaal en heeft hierdoor een duurzaam karakter.
  • De Nitrocharge 4.0 worden tevens gekenmerkt door de door adidas toegepaste Energysling. Deze elastische band stabiliseert de voorvoet en ook de wreef bij zijwaartse bewegingen. Deze stabilisatie komt ook terug bij snelle draaiende bewegingen. Bij de nieuwste versies van de Nitrocharge 2.0 is de Energysling breder. Zo wordt irritatie aan de voet voorkomen en heb je tevens meer stabiliteit.