adidas Nitrocharge 2.0

Adidas .nitrocharge .voetbalschoenen .header .2.0

  • De adidas Nitrocharge 2.0¬†voetbalschoenen¬†zijn goedkoper dan de adidas Nitrocharge 1.0 voetbalschoenen, maar hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk. Deze voetbalschoenen vallen namelijk in het middensegment van de Nitrocharge lijn. De Nitrocharge 2.0 voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar in de FG (Firm Ground), als in de SG (Soft Ground) en AG (Artificial Ground) versie en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Een overzicht van de beschikbare Nitrocharge 2.0 voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • De 2.0 voetbalschoenen hebben een lederen synthetische bovenlaag en zorgt voor een perfecte pasvorm en balcontrole, doordat de schoen uitstekend naar de voet gaat staan.
  • Ook bij de Nitrocharge 2.0 heeft adidas enkele bekende technieken toegepast. Zo komt Energysling, Energypulse en TraXion 2.0 terug op de 2.0 voetbalschoenen.
  • Energysling komt terug op de voorvoet. De adidas Energysling is bedoeld om de voet op zijn plaats te houden, zowel bij het draaien en het veranderen van richting. Zo verlies je geen energie. Bij de nieuwste versies van de Nitrocharge 2.0 is de Energysling breder. Zo wordt irritatie aan de voet voorkomen en heb je tevens meer stabiliteit.
  • In de loopzool van de Nitrocharge 2.0 komt dus ook het door adidas ontwikkelde Energypulse terug, waardoor de loopzool op nog betere wijze met de aanwezige energie omgaat. Doordat de loopzool dankzij Energypulse meebeweegt met de tenen komt er bij elke stap explosiviteit los. Daarnaast is de buitenzool van deze adidas schoen voorzien van TraXion 2.0. TraXion 2.0 zorgt voor een noppensysteem dat maximale grip geeft. Ook leidt Traxion 2.0 tot pure versnelling.
  • De Nitrocharge 2.0 voetbalschoenen bieden ook tevens bescherming. Mesh en vormgevormde kussentjes ontbreken niet in de Nitrocharge 2.0 schoen, waardoor je bij elke tackle beschermt bent.