adidas Nitrocharge 1.0

Adidas .nitrocharge .voetbalschoenen .header .2

  • De adidas Nitrocharge 1.0 voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in verschillende kleuren kopen en zowel in volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de Nitrocharge 1.0 voetbalschoenen verschilt van € 210,- tot € 220, Een overzicht van de verschillende adidas Nitrocharge 1.0 voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • Deze voetbalschoenen worden voornamelijk gekenmerkt door de op de bovenzijde aanwezige Energysling. Deze door adidas ontwikkelde techniek komt terug op de voorvoet. De adidas Energysling is bedoeld om de voet op zijn plaats te houden, zowel bij het draaien en het veranderen van richting. Zo verlies je geen energie. Bij de nieuwste versies van de Nitrocharge 1.0 is de Energysling breder. Zo wordt irritatie aan de voet voorkomen en heb je tevens meer stabiliteit.
  • De bovenzijde van de adidas Nitrocharge voetbalschoenen 1.0 zijn gemaakt  van Hybridtouch. Het door adidas ontwikkelde Hybridtouch is gemaakt van zowel leer als synthetisch leer, waardoor vele voordelen ontstaan. Het leder neemt geen vocht op, is licht in gewicht en is enorm zacht. Zo gaat de voetbalschoen perfect naar jouw voet staan en ontstaat een optimaal balgevoel.
  • Om door de defensie van de tegenpartij door te dringen is de Nitrocharge 1.0 ook voorzien van de juiste bescherming. Zo zijn in de voorvoet en hiel voorgevormde kussentjes geplaatst om ook bij het ontvangen van een harde tackle bescherming te krijgen. Vooral de mesh in de achterzijde van de voetbalschoenen is van hoge kwaliteit.
  • In de loopzool van de Nitrocharge 1.0 komt het door adidas ontwikkelde Energypulse terug. De loopzool zorgt ervoor dat er op nog betere wijze met de aanwezige energie wordt omgegaan. Doordat de loopzool dankzij Energypulse meebeweegt met de tenen komt er bij elke stap explosiviteit los. Daarnaast is de buitenzool van deze adidas schoen voorzien van TraXion 2.0. TraXion 2.0 zorgt voor een noppensysteem dat maximale grip geeft. Ook leidt Traxion 2.0 tot pure versnelling.