Merk: SKU: BA9109

Koop hier de nieuwste Messi voetbalschoenen zonder sok voor kinderen en volwassenen. Lionel Messi speelt zelf op de adidas Messi 16 Pure Agility voetbalschoenen. Dit is de versie met enkelsok en het PURECUT systeem. De 16.1 voetbalschoenen bevatten geen enkelsok en op deze schoenen zijn de veters zichtbaar. Deze schoenen bevatten gouden veters.  Op de gouden voetbalschoenen speelt Messi vanaf april 2017 zijn wedstrijden voor Barcelona en het nationale elftal van Argentinië. Deze schoenen van Messi maken onderdeel uit van de Turbocharge pack van adidas. Het bovenwerk van de schoenen is geheel brons/goud met een zwarte instap. De adidas strepen staan aan de zijkanten van de schoenen in het zwart en ook het Messi trademark logo op de schoenen is zwart. De zool van de schoenen is zwart met fel groene noppen. Verder bevatten deze Messi voetbalschoenen de volgende features, perfect voor creatieve en beweeglijke spelers.

  • AGILITYKNIT bovenwerk, waardoor de schoen perfect om de voeten valt en je de perfecte pasvorm hebt
  • De schoenen bevatten een nauwsluitende mono-tongconstructie voor een expolosieve wendbaarheid. 
  • De hiel is uitgerust met een externe hielkap. Dit noemt adidas de PUREAGILITY hielvoering. Dit zorgt voor en lockdown effect, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. 
  • De loopzool betreft een sprintframe loopzool, welke super licht is en ook nog eens stabiel. Op hoge snelheden wordt je daardoor perfect beschermd. Door deze lichte zool ben je hoe dan ook je tegenstander te snel af.
  • De noppen van de schoenen betreffen zogenaamde klauwnoppen, waarmee je pefecte snelheden kunt behalen en ook nog eens wendbaar bent op stevige ondergronden.

Klik op de buttons om deze nieuwe schoenen van Messi te kopen voor kinderen en volwassenen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering en gratis verzending!