Merk: SKU: BA9856

Koop hier de speciale kunstgras Messi 16 voetbalschoenen voor kinderen en volwassenen. Deze kunstgras voetbalschoenen zijn gebaseerd op de adidas Messi 16+ PureAgility voetbalschoenen.  Op de gouden voetbalschoenen speelt Messi vanaf april 2017 zijn wedstrijden voor Barcelona en het nationale elftal van Argentinië. Deze schoenen van Messi maken onderdeel uit van de Turbocharge pack van adidas. Het bovenwerk van de schoenen is geheel brons/goud met een zwarte instap. De adidas strepen staan aan de zijkanten van de kunstgras voetbalschoenen in het zwart en ook het Messi trademark logo op de schoenen is zwart. De zool van de schoenen is zwart. Verder bevatten deze Messi voetbalschoenen de volgende features, perfect voor creatieve en beweeglijke spelers op kunstgrasvelden

  • De bovenkant van deze adidas Messi schoenen is gemaakt van een AGILITY TOUCH SKIN materiaal, waardoor de schoen perfect om de voeten valt en je de perfecte pasvorm hebt
  • De schoenen bevatten een nauwsluitende mono-tongconstructie voor een expolosieve wendbaarheid. Bovendien zorgt dit ervoor dat de kunstgraskorrels niet in je schoenen komen. 
  • De hiel is uitgerust met een externe hielkap. Dit noemt adidas de PUREAGILITY hielvoering. Dit zorgt voor en lockdown effect, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. 
  • Dankzij de Messi TF-loopzool ervaar je ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid op kunstgras (korte, synthetische vezels)

Klik op de buttons om deze nieuwe kunstgras voetbalschoenen van Messi te kopen voor kinderen en volwassenen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering en gratis verzending!