SKU: BA9821

Koop hier de nieuwste voetbalschoenen van Messi met enkelsok voor kinderen en volwassenen. Op deze gouden voetbalschoenen speelt Messi vanaf april 2017 zijn wedstrijden voor Barcelona en het nationale elftal van Argentinië. Deze schoenen van Messi maken onderdeel uit van de Turbocharge pack van adidas. Het bovenwerk van de schoenen is geheel brons/goud en bevat een kleine zwarte enkelsok of techfit collar. De adidas strepen staan aan de zijkanten van de schoenen in het zwart en ook het Messi trademark logo op de schoenen is zwart. Opvallend is dat de veters van de schoenen verborgen zijn onder het bovenwerk, voor een ultieme pasvorm en groter schietoppervlak. De zool van de schoenen is zwart met fel groene noppen. Verder bevatten deze Messi voetbalschoenen de volgende features, perfect voor creatieve en beweeglijke spelers.

  • AGILITYKNIT bovenwerk, waardoor de schoen perfect om de voeten valt en je de perfecte pasvorm hebt
  • De veters zijn aan de binnenkant verborgen, waardoor de pasvorm niet alleen ideaal is, je bent ook nog eens veel meer wendbaar en je kan met explosieve snelheid wegsprinten van je tegenstander. Dit wordt door adidas PURECUT genoemd.
  • De hiel is uitgerust met een externe hielkap. Dit noemt adidas de PUREAGILITY hielvoering. Dit zorgt voor en lockdown effect, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. 
  • De loopzool betreft een sprintframe loopzool, welke super licht is en ook nog eens stabiel. Op hoge snelheden wordt je daardoor perfect beschermd. Door deze lichte zool ben je hoe dan ook je tegenstander te snel af.
  • De noppen van de schoenen betreffen zogenaamde klauwnoppen, waarmee je pefecte snelheden kunt behalen en ook nog eens wendbaar bent op stevige ondergronden.

Klik op de buttons om deze nieuwe schoenen van Messi te kopen voor kinderen en volwassenen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering en gratis verzending!