Merk: SKU: BA9830

Koop hier de nieuwste, gouden adidas Messi 16 voetbalschoenen voor kinderen. De voetbalschoenen van Lionel Messi kan je kopen in maat 28, maat 29, maat 30, maat 31, maat 32, maat 33, maat 34, maat 35, maat 35 1/2, maat 36, maat 36 2/3, maat 37 1/3, maat 38 en maat 38 2/3. Dit zijn de nieuwste MESSI schoenen voor KIDS. Deze schoenen draagt Lionel Messi vanaf april 2017 bij Barcelona en Argentinië. Deze schoenen van Messi maken onderdeel uit van de Turbocharge pack van adidas. Het bovenwerk van de schoenen is geheel brons/goud met een zwarte instap. De adidas strepen staan aan de zijkanten van de schoenen in het zwart en ook het Messi trademark logo op de schoenen is zwart. De zool van de schoenen is zwart met fel groene noppen. Verder bevatten deze Messi voetbalschoenen de volgende features, perfect voor creatieve en beweeglijke spelers.

  • AGILITYKNIT bovenwerk, waardoor de schoen perfect om de voeten valt en je de perfecte pasvorm hebt
  • De schoenen bevatten een nauwsluitende mono-tongconstructie voor een expolosieve wendbaarheid. 
  • De hiel is uitgerust met een externe hielkap. Dit noemt adidas de PUREAGILITY hielvoering. Dit zorgt voor en lockdown effect, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. 
  • De loopzool betreft een sprintframe loopzool, welke super licht is en ook nog eens stabiel. Op hoge snelheden wordt je daardoor perfect beschermd. Door deze lichte zool ben je hoe dan ook je tegenstander te snel af.
  • De noppen van de schoenen betreffen zogenaamde klauwnoppen, waarmee je pefecte snelheden kunt behalen en ook nog eens wendbaar bent op stevige ondergronden.

Klik op de buttons om deze nieuwe schoenen van Messi voor kinderen te kopen voor kinderen en volwassenen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering en gratis verzending!