Merk: SKU: BA9838

Dit zijn de goedkope adidas Messi voetbalschoenen voor kinderen en volwassenen. De adidas 16.3 Messi voetbalschoenen zijn de goedkoopste voetbalschoenen uit de Messi lijn van adidas en zijn zowel beschikbaar voor KIDS als volwassenen. Het verschil met de dure Messi schoenen is dat deze schoenen niet zijn uitgerust met een sok, de veters op deze schoenen zichtbaar zijn en de bovenkant van de schoenen van een ander materiaal is gemaakt. Deze schoenen zijn gebaseerd op de gouden adidas Messi 16 PureAgility voetbalschoenen. Deze schoenen bevatten gouden veters.  Op de gouden voetbalschoenen speelt Messi vanaf april 2017 zijn wedstrijden voor Barcelona en het nationale elftal van Argentinië. Deze schoenen van Messi maken onderdeel uit van de Turbocharge pack van adidas. Het bovenwerk van de schoenen is geheel brons/goud met een zwarte instap. De adidas strepen staan aan de zijkanten van de schoenen in het zwart en ook het Messi trademark logo op de schoenen is zwart. De zool van de schoenen is zwart met fel groene noppen. Verder bevatten deze Messi voetbalschoenen de volgende features, perfect voor creatieve en beweeglijke spelers

  • De bovenkant van deze adidas Messi schoenen is gemaakt van een AGILITY TOUCH SKIN materiaal, waardoor de schoen perfect om de voeten valt en je de perfecte pasvorm hebt
  • De schoenen bevatten een nauwsluitende mono-tongconstructie voor een explosieve wendbaarheid. Bovendien zorgt dit ervoor dat de kunstgraskorrels niet in je schoenen komen. 
  • Door de Messi FG-noppenconfiguratie speel je met ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid op stevige ondergronden (droog natuurgras)

Klik op de buttons om deze nieuwe schoenen van Messi te kopen voor kinderen en volwassenen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering en gratis verzending!