adidas Messi 16 voetbalschoenen

Check hier alles over de nieuwste adidas Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen, waar Lionel Messi zijn wedstrijden op speelt bij Barcelona en . De voetbalschoenen zijn ideaal voor voetballers die snel willen zijn en een controle met de bal willen behouden in combinatie met ongekende wendbaarheid. Op deze pagina vind je een overzicht van de kenmerken van de Messi voetbalschoenen. Deze schoenen hebben niet dezelfde kenmerken als de X16+ Pure Agility, maar kennen speciaal ontwikkelde technologieën. Verder vind je op deze pagina informatie waar je de nieuwste schoenen van Lionel Messi kan kopen en vind je uiteraard ook het laatste nieuws over de Messi 16+ Pure Agility. Als er dus een nieuw model van deze Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen wordt gelanceerd, ben je hier aan het goede adres! Voetbal-schoenen.eu, het meest uitgebreide nieuws over de voetbalschoenen van Messi! 

Wil je direct de nieuwe voetbalschoenen van Messi kopen? Koop ze EXCLUSIEF voor kinderen en volwassenen in deze SHOP of deze online STORE

  • De adidas Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in verschillende kleuren kopen en zowel in volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de Messi voetbalschoenen staat op € 299,99. Een overzicht van de verschillende adidas Messi voetbalschoenen kan je hieronder vinden. Onlangs is een blauw model met witte details van de Messi schoenen gelanceerd. Dit model beeldt de kleuren van Argentinië uit.
  • De voetbalschoenen kennen een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het AGILITYKNIT bovendeel. Het AGILITYKNIT bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. 
  • Ook nieuw aan de adidas Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken.
  • Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle.
  • Bovendien is de technologie PUREAGILITY nieuw aan de 16+ Pure Agility voetbalschoenen. PUREAGILITY is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. 
  • De nieuwste X16 voetbalschoenen bevatten het sprintframe. Dit frame zagen we eerder terugkomen bij de F50 voetbalschoenen van adidas. Het sprintframe kent wel een vernieuwde uitstraling.
  • De voetbalschoenen wegen 205 gram. 
  • adidas heeft ook goedkopere versies van de voetbalschoenen van Messi gelanceerd. Zo bevatten de adidas 16.1 Messi voetbalschoenen geen enkelsok en zijn de veters op deze schoenen wel zichtbaar. Ook zijn er speciale Messi schoenen voor kunstgras of voor in de zaal. 

Spelers

Lionel Messi is de enige speler die exclusief op de Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen speelt! Ajax spits Dolberg speelt op de adidas Messi 16.1 voetbalschoenen. 

Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Messi 16+ Pure Agility voetbalschoenen van de Argentijnse sterpsler en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Messi voetbalschoenen.

Check de online voetbalschoenenshop!

of de online Messi shop van adidas!

Historie