blauwe adidas copa gloro voetbalschoenen

Als alternatief van de zwarte adidas COPA Mundial voetbalschoenen heeft adidas de COPA 17 lijn geïntroduceerd. Deze schoenen scoor je al vanaf € 70,- hebben nagenoeg hetzelfde design als de adidas COPA Mundial schoenen, echter de 17.3 versie van deze schoenen zijn veel goedkoper. Deze goedkope zwarte voetbalschoenen van adi zijn beschikbaar in de volgende maten: 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43, 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3, 48 en 48 2/3. De schoenen zijn in verschillende kleuren en bevatten aan de zijkanten witte adidas strepen met daarboven in het rood de inscriptie ''COPA.'' Verder worden deze schoenen gekenmerkt door de grote tong en zijn de schoenen ''natuurlijk'' gemaakt van leer. De onderkant van de adidas COPA schoenen is wit en bevatten witte ronde noppen. Check hieronder nog meer features wanneer je deze schoenen online wilt kopen!

  • Het bovenwerk van deze adidas COPA voetbalschoenen is gemaakt van kangoeroeleer of volnerfleer. Ideaal aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimale eerste balcontrole hebt.
  • De zoolplaat betreft een flexibele plaat, welke meebeweegt met de voet. 
  • De witte zool met ronde noppen is perfect voor grip op natuurlijke ondergronden. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn rond en zorgen zowel voor stabiliteit als flexibiliteit. Met de ronde noppen kan je snel wegdraaien van je tegenstander! 

Klik op de buttons om deze goedkope zwarte adidas COPA voetbalschoenen exclusief te kopen. In deze shops heb je de mogelijkheid deze klassieke adidas kicksen te personaliseren. Gratis verzending en directe levering!