adidas Gloro

Op deze pagina vind je een overzicht van de adidas Gloro voetbalschoenen. De nieuwste voetbalschoenen uit de adidas Classics lijn is de adidas Gloro. Net als de adidas Copa Mundial kennen de Glora voetbalschoenen een lederen bovenlaag. De Gloro voetbalschoenen brengen de traditionele "tong" terug op de markt. De adidas Gloro voetbalschoenen hebben veel weg van de adidas Predator Mania 2002 World Cup schoenen. Ondanks de klassieke uitstraling zijn de adidas Gloro voetbalschoenen wel in het bezit van de modernste technieken. Hieronder staan bovendien de andere kenmerken van de adidas Gloro voetbalschoenen!

Adidas Gloro Voetbalschoenen

Technische informatie adidas Gloro voetbalschoenen

  • Zo is de bovenzijde van de glora voetbalschoen gemaakt van soepel kangoeroeleer en kent de adidas schoen een stevige hak gemaakt van synthetisch leer. Dit laatste zorgt voor stabiliteit, terwijl het bovenwerk zorgt voor een optimale balcontrole. Dit komt door het feit dat het leder zich vormt naar de voet.
  • Een ander uniek element van de Gloro voetbalschoenen van adidas is de zoolplaat. De zoolplaat bevordert comfort en tractie, zodat voetballers op iedere ondergrond goed en snel kunnen afzetten.
  • De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-. De adidas Gloro voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in 1 prijsklasse en zijn op de markt gebracht in 6 kleuren, te weten in de kleuren wit, rood, groen, geel, blauw en zwart.

Adidas Gloro voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Gloro voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. 

Check de Gloro shop van adidas!