adidas Adizero f5

Adidas .adizero .f 5.voetbalschoenen .header

  • De adidas Adizero F5 voetbalschoenen zijn qua prijs het laagst in de Adizero F50 lijn van adidas. Het prijsniveau van deze voetbalschoenen is tussen de € 40,- en € 50,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar in verschillende versies. Deze voetbalschoenen kunnen namelijk zowel in de FG (Firm Ground) als in de SG (Soft Ground) en AG (Artificial Ground) versie worden gekocht. De F5 voetbalschoenen van adidas hebben hetzelfde design als de F50 en F10 voetbalschoenen. De bovenlaag van de F5 zijn gemaakt van synthetisch leer en zijn daarom slijtvast en zacht. Dit synthetisch leer is tevens waterafstotend, zodat de voetbalschoenen tijdens natte weeromstandigheden geen vocht opnemen en dus niet zwaarder worden. Dit zorgt ervoor dat je ook tijdens natte weeromstandigheden de hoogste snelheid kunt behalen.
  • Op de Adipure F5 voetbalschoenen is net als bij de adidas F50 en F10 schoenen “SpeedTraXion” toegepast. Dit is een door adidas innoverend ontwikkeld noppensysteem en zorgt focust zich op 3 elementen, te weten het versnellen, verandering van richting en roteren. De vorm van het noppensysteem bij de “SpeedTraXion” technologie is bij de nieuwste versie behouden, waarbij de noppen, de zogeheten TraXion-noppen, wel langer zijn, zodat er meer grip met de grond ontstaat. Zo ben je instaat nog beter te kunnen versnellen en draaien!
  • Ook de F5 voetbalschoenen zijn in het bezit van een gestanste EVA inlegzool. Zo heb je op elke ondergrond de juiste demping en comfort. De EVA inlogzool van adidas is tevens van lichtgewicht.